GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Αυτός που έβριζε τον Καραμανλή - Άδωνις: Έχεις παραιτηθεί καμιά 70αρια φορές - ΒΙΝΤΕΟ

«Από τη ΝΔ διεγράφη όποιος δεν συμφωνούσε με τα άκρα. Όποιος δεν συμφωνούσε με τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ» σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτ...


«Από τη ΝΔ διεγράφη όποιος δεν συμφωνούσε με τα άκρα. Όποιος δεν συμφωνούσε με τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ» σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εάν δούμε ποιοι είναι έξω από τη ΝΔ σήμερα και δεν μιλάω για τον εαυτό μου ή για το Βύρωνα Πολύδωρα, θα δούμε ανθρώπους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Καλατζής, νέα παιδιά από την ΟΝΝΕΔ, όπως ο Δάνης Τζαμτζής, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Όσοι δεν ήμασταν υπέρ της απόψεως να γίνει αντιπρόεδρος της ΝΔ εκείνος που έβριζε τον Καραμανλή μέχρι χθες» συνέχισε ο κ. Καμμένος.

«Αναφέρεστε στον κ. Γεωργιάδη» ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης;

«Βεβαίως στον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Βορίδη, τον κ. Πλεύρη… αυτούς που ο Κώστας Καραμανλής ονόμαζε άκρα κι έλεγε δεν συνεργάζομαι» απάντησε ο κ. Καμμένος. 

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Στον κ. Καμμένο απάντησε με παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όλοι αυτοί που ανέφερε ο κ. Καμμένος ως ευρισκόμενοι εκτός της ΝΔ είναι μέσα στη ΝΔ και στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη» επεσήμανε.

«Είναι σχεδόν χυδαιότητα εν τη απουσία τους να αναφέρει το όνομά τους ο Πάνος Καμμένος ένας σφοδρός πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ, μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.  

«Να μη μας λέει ο κ. Καμμένος ότι δεν αλλάζει απόψεις, γιατί γελάνε μέχρι και οι γάτες. Έχει παραιτηθεί μέχρι σήμερα καμία 70αρια φορές για να κρατάει τελικά την καρέκλα του με κόλλα στιγμιαία» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

1 σχόλιο

  1. ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΟΑΝΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΜΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΤΑΧΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ 70 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΟΔΩΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση