GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος Μαυρίδης συγκέντρωσε 7.295 ευρώ για τα παιδιά του ΑΧΕΠΑ

Αποστολή εξετελέσθη! Το κάλεσμα που απεύθυνε ο Γιώργος Μαυρίδης σε όσους ενδιαφέρονταν να "χτυπήσουν" ένα τατουάζ για φιλανθρ...


Αποστολή εξετελέσθη! Το κάλεσμα που απεύθυνε ο Γιώργος Μαυρίδης σε όσους ενδιαφέρονταν να "χτυπήσουν" ένα τατουάζ για φιλανθρωπικό σκοπό, είχε εξαιρετικά μεγάλη απήχηση. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής, θα φιλοτεχνούσε ένα μικρό και διακριτικό τατουάζ, μια μικρή φατσούλα, σε όσους το επιθυμούσαν όπου τα έσοδα θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ.
Το κάλεσμα ήταν για την προηγούμενη Δευτέρα (10/10) στη Θεσσαλονίκη ενώ η απήχηση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Ο ίδιος μετά το τέλος της διαδικασίας, ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook το παρακάτω μήνυμα:
"Το μήνυμα που ακολουθεί είναι από τους γονείς και τα παιδιά:
'Ξεχείλισε η μέρα μας από αγάπη. Εμείς οι γονείς ευχαριστούμε όλους εσάς που παρά την βροχή και την πολύωρη αναμονή μείνατε και στηρίξατε την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια του Γιώργου Μαυρίδη. Τι να πούμε για την δύναμή του και το κουράγιο του! Ασταμάτητος, 14 ώρες συνεχόμενα για να φθάσουμε το ποσό των 7.295 ευρώ.
Ευχαριστούμε τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί του Γιώργου.
Όλα τα χρήματα θα δοθούν σε οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις.
Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Και κυρίως τον Γιώργο μας'".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση