GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες στον 76χρονο "γιατρό" και τον βοηθό του

Σε δύο συλλήψεις με την κατηγορία της παράνομης άσκησης ιατρικού επαγγέλματος προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στη Ηλιούπολη το πρωί της Δευτέρας. Συγκε...


Σε δύο συλλήψεις με την κατηγορία της παράνομης άσκησης ιατρικού επαγγέλματος προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στη Ηλιούπολη το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 76χρονος ασκούσε το επάγγελμα του ιατρού, ενώ είχε διαγραφεί από τον Ιατρικό Σύλλογο από το 1998 και χορηγούσε ιατρικά πιστοποιητικά για την έκδοση αδειών κατοχής κυνηγετικών πυροβόλων όπλων καθώς και όπλων για σκοπευτική χρήση. Επιπλέον, ο 41χρονος συνεργός του ασκούσε καθήκοντα γραμματέα και βοηθού, εκδίδοντας ηλεκτρονικά εντολές συνταγογράφησης, καθ’ υπόδειξη του.

Υπολογίζεται ότι από το έτος 2011 μέχρι σήμερα, το χρηματικό όφελος που αποκόμισε ο προαναφερόμενος, από την παράνομη δραστηριότητα του, υπερβαίνει τις  63.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση