GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ 93,54%! Επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας...

Με το (συντριπτικό!) ποσοστό 93,54% επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εφορευτ...

Με το (συντριπτικό!) ποσοστό 93,54% επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε σύνολο 2.926, ψήφισαν 2.758, από τα οποία έλαβαν:
Αλέξης Τσίπρας: 2.548
Λευκά: 176
'Ακυρα: 34
Ο Αλέξης Τσίπρας επανεκλέγεται πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 93,54% επί του συνόλου των εγκύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα για την Κεντρική Επιτροπή αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, όπως θα προκύψουν αφού θα έχουν ληφθεί υπόψη και οι ποσοστώσεις που αποφασίστηκαν στο συνέδριο.

2 σχόλια

  1. Γιατί η «Αυγή» δημοσιοποίησε μια δημοσκόπηση που αποδομεί τον Τσίπρα;
    ======================================================================
    Σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο περιβάλλον του πρωθυπουργού, από τα φίλια πυρά της "Αυγής". Δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα «Αυγή» δείχνει μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ:
    Το 36% κρίνει ότι μία κυβέρνηση ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, ενώ μόλις το 14% απάντησε στην ίδια ερώτηση ότι είναι καταλληλότερο το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

    Η ΝΔ επικρατεί με 19 μονάδες και όσον αφορά τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίζει το 42% των πολιτών, ενώ μόλις το 23% υποστηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

    Εννιά στους δέκα δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης ενώ το 85% των πολιτών απαντά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

    Επίσης η πλειοψηφία των ψηφοφόρων, σε ποσοστό 51%, εκτιμά πλέον ότι μάλλον χρειάζεται προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, ενώ το 46% απαντά ότι μάλλον δεν χρειάζεται.

    Το 45% των ψηφοφόρων εκτιμά πως καμία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της πολιτικής σκηνής δεν είναι η καλύτερη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ το 80% δηλώνει δυσαρεστημένο και με την λειτουργία της αντιπολίτευσης.
    Καταθορυβημένοι στο Μαξίμου δημοσιοποιούν ότι "οι δημοσκοπήσεις αποτυγχάνουν συστηματικά" αλλά αυτό διαβάζεται και ανάποδα: Αν οι διαφορές είναι μεγαλύτερες υπέρ της ΝΔ;
    Τέλος η απόφαση της "Αυγής" να δημοσιοποιήσει δημοσκόπηση με ποσοστά ακόμα χειρότερα από άλλων ΜΜΕ για τον κ. Τσίπρα προσωπικά δείχνει ότι είμαστε στην αρχή μικρού εμφύλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτοφανής η φθορά της έναν χρόνο μετά τις εκλογές

    Δημοσκόπηση: Απογοητευμένοι και οργισμένοι οι πολίτες με την κυβέρνηση
    =================================================================
    Πρωτοφανή φθορά της κυβέρνησης έναν χρόνο μετά τις εκλογές καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

    Ωστόσο η αξιωματική αντιπολίτευση δεν καρπώνεται στο έπακρο την κακή αξιολόγηση της κυβέρνησης από τους πολίτες. Αρνητικά κρίνουν οι ερωτηθέντες και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

    Κυριαρχεί η οργή και η απογοήτευση, αφού οκτώ στους δέκα κρίνουν αρνητικά την κυβέρνηση ενώ προηγείται ο «Κανένας» στην ερώτηση ποιος έχει το καλύτερο κυβερνητικό σχέδιο.
    Οργισμένοι και απογοητευμένοι οι πολίτες
    Το 83% των ερωτηθέντων ανησυχεί για τα χειρότερα.
    Το 34% εμφανίζεται οργισμένο με την κυβέρνηση ενώ το 37,7% δηλώνει απογοητευμένο από το κυβερνητικό σχήμα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

    Αρνητικά κρίνει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης το 83,8%.
    ===================================================
    Το 72% δεν είναι ικανοποιημένο από την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει το 66%.
    Αρνητικά κρίνουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 51,4% και την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

    Πάντως όσον αφορά στην ερώτηση ποιος έχει το καλύτερο κυβερνητικό σχέδιο τον Αλέξη Τσίπρα προτιμά το 15,2% και τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 33,7%. Κανένας λέει το 45,9%!

    Το 76,7% κρίνει αρνητικά και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ σε ποσοστό 74,6% οι ερωτηθέντες θεωρούν, πως η δημοπρασία εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες.

    Στην ερώτηση «θέλετε να κλείσει ο Alpha;», το 90,3% απαντά όχι.

    Την Πέμπτη η εταιρεία θα παρουσιάσει και τα αποτελέσματα για την πρόθεση ψήφου και την παράσταση νίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση