GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ο Καμίνης και η διεύθυνση του "Αθήνα 9,84"...

George J. Prokopakis .  Για τη διεύθυνση του 9,84 και το Δήμαρχο Καμίνη Η ιστορία του δανείου της εφημερίδας Κήρυκας των Χανίων είνα...

George J. Prokopakis

Για τη διεύθυνση του 9,84 και το Δήμαρχο Καμίνη

Η ιστορία του δανείου της εφημερίδας Κήρυκας των Χανίων είναι γνωστή. Έχει κάνει δηλώσεις γι' αυτό, την εξυπηρέτησή του και τις εγγυήσεις και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Σήμερα έφερε το θέμα, ως οφειλή του Κυριάκου Μητσοτάκη και ως απόδειξη προσωπικής εμπλοκής του με διαπλοκή, ο κ. Τσίπρας. Ο αρχηγός της ΝΔ ουδεμία σχέση έχει - ακόμη και εάν το δάνειο ήταν χαριστικό.

Πώς προέκυψε αυτό ως ζήτημα; Συζητάμε για γνωστή υπόθεση με ξεκάθαρους τους εμπλεκομένους. Ο κ. Πάικος στην κυριακάτικη εκπομπή του στον 9,84 την 2/10 έκανε την "αποκάλυψη του σκανδάλου διαπλοκής", αναφέροντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει θαλασσοδάνειο €3 εκατ. Η "είδηση" είχε την τιμητική της σε κιτρινοφυλλάδες την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα την "είδηση" πήρε ο Τσίπρας.

Η διεύθυνση του σταθμού ΟΦΕΙΛΕΙ να ζητήσει από τον δημοσιογράφο να παράσχει τα στοιχεία του ρεπορτάζ του που "έβγαλαν την είδηση". Εάν δεν αποδείξει στη διοίκηση το αληθές της "είδησης" δεν έχει καμιά δουλειά να θεωρείται δημοσιογράφος.

Πρέπει να τελειώνουν τ' αστεία. Μιλάμε για τη δημοκρατία και την ενημέρωση. Εάν η διοίκηση δεν το κάνει, ο Δήμαρχος ΟΦΕΙΛΕΙ να ξηλώσει τη διοίκηση.

Θέλουμε τη δημοκρατία μας και δεν θα αφήνουμε ανεύθυνους να σκυλλεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση