Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

  ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ο Καμίνης και η διεύθυνση του "Αθήνα 9,84"...

  George J. Prokopakis

  Για τη διεύθυνση του 9,84 και το Δήμαρχο Καμίνη

  Η ιστορία του δανείου της εφημερίδας Κήρυκας των Χανίων είναι γνωστή. Έχει κάνει δηλώσεις γι' αυτό, την εξυπηρέτησή του και τις εγγυήσεις και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

  Σήμερα έφερε το θέμα, ως οφειλή του Κυριάκου Μητσοτάκη και ως απόδειξη προσωπικής εμπλοκής του με διαπλοκή, ο κ. Τσίπρας. Ο αρχηγός της ΝΔ ουδεμία σχέση έχει - ακόμη και εάν το δάνειο ήταν χαριστικό.

  Πώς προέκυψε αυτό ως ζήτημα; Συζητάμε για γνωστή υπόθεση με ξεκάθαρους τους εμπλεκομένους. Ο κ. Πάικος στην κυριακάτικη εκπομπή του στον 9,84 την 2/10 έκανε την "αποκάλυψη του σκανδάλου διαπλοκής", αναφέροντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει θαλασσοδάνειο €3 εκατ. Η "είδηση" είχε την τιμητική της σε κιτρινοφυλλάδες την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα την "είδηση" πήρε ο Τσίπρας.

  Η διεύθυνση του σταθμού ΟΦΕΙΛΕΙ να ζητήσει από τον δημοσιογράφο να παράσχει τα στοιχεία του ρεπορτάζ του που "έβγαλαν την είδηση". Εάν δεν αποδείξει στη διοίκηση το αληθές της "είδησης" δεν έχει καμιά δουλειά να θεωρείται δημοσιογράφος.

  Πρέπει να τελειώνουν τ' αστεία. Μιλάμε για τη δημοκρατία και την ενημέρωση. Εάν η διοίκηση δεν το κάνει, ο Δήμαρχος ΟΦΕΙΛΕΙ να ξηλώσει τη διοίκηση.

  Θέλουμε τη δημοκρατία μας και δεν θα αφήνουμε ανεύθυνους να σκυλλεύουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ο Καμίνης και η διεύθυνση του "Αθήνα 9,84"... Rating: 5 Reviewed By: ThePress.gr