GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταστράφηκε το 99,8% των καλλιεργειών κάνναβης στην Αλβανία

Παρελθόν αποτελούν για την  Αλβανία οι τεράστιες φυτείες κάνναβης της χώρας. Σε μια συντονισμένη επιχείρηση με τη βοήθεια της Ιταλίας, ...


Παρελθόν αποτελούν για την  Αλβανία οι τεράστιες φυτείες κάνναβης της χώρας. Σε μια συντονισμένη επιχείρηση με τη βοήθεια της Ιταλίας, η Αλβανική Αστυνομία κατέστρεψε το 99,8% των καλλιεργειών .
Ο γενικός διευθυντής της αλβανικής αστυνομίας, Χακί Τσάκο, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ότι «με την υποστήριξη των Ιταλών εταίρων καταστράφηκε σχεδόν το σύνολο των καλλιεργειών, μετά την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων των ιταλικών αεροσκαφών στο εναέριο χώρο της Αλβανίας, για τον εντοπισμό των φυτειών κάνναβης.
«Συγκρίνοντας τα δεδομένα του 2013, με τα δεδομένα του 2016, έχουν φυτευτεί 110 εκτάρια λιγότερα κάνναβης. Το 2013, υπήρχαν 323 εκτάρια καλλιεργειών και καταστράφηκαν 98.491 χασισόδεντρα, ενώ το 2016 υπήρχαν μόνο  213 εκτάρια", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της αλβανικής αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση