Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

  ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ για τον Στρ. Λιαρέλη του ANT1...

  Σε ονομαστικές πλέον καταγγελίες, προχωρά ο νομικός εκπρόσωπος των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star, Παναγιώτης Λαζαράτος, που την περασμένη Παρασκευή στις 30 Σεπτεμβρίου, σε συνέντευξη Τύπου που έχει παραχωρήσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, είχε αναφερθεί στα ευρήματα που ο ίδιος και οι συνεργάτες του έκριναν σοβαρά, κατά την εξέταση του υλικού από το κλειστό κύκλωμα του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.
  Σύμφωνα με όσα είχε καταγγέλλει τότε ο γνωστός δικηγόρος, υπήρχε περίεργη κινητικότητα αστυνομικών και μελών αποστολής, ενώ υπήρχαν και συναντήσεις στις τουαλέτες συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

  Αν και είχε παρουσιάσει τους ακριβής χρόνους των συναντήσεων και των ανθρώπων (ασφαλείας και catering) που περνούσαν την πόρτα της Γενικής Γραμματείας με ελλιπή ή ανύπαρκτο έλεγχο, ωστόσο είχε αποφύγει να κατονομάσει πρόσωπα και τηλεοπτικούς σταθμούς. Μάλιστα το υλικό από τις κάμερες είναι τέτοιο που σύμφωνα με τον κ.Λαζαράτο χρίζει άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης.
  Ωστόσο, κληθείς το πρωί της Δευτέρας να σχολιάσει αυτές τις αποκαλύψεις σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Βήμα FM, o κ.Λαζαράτος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως ο ΑΝΤ1 είναι ο σταθμός που "έκλεβε στη διαδικασία", όπως χαρακτηριστά είπε.
  Στη συνέχεια και μετά τις διευκρινιστικές ερωτήσεις αποκάλυψε πως ο Γενικός Διευθυντής του Σταθμού Στρατής Λιαρέλης είναι το πρόσωπο που είχε φωτογραφήσει την Παρασκευή ως τον αρχηγό αποστολής που είχε συναντήσεις με συγκεκριμένους αστυνομικούς στις τουαλέτες του πέμπτου ορόφου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ για τον Στρ. Λιαρέλη του ANT1... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr