Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

  Αλεξιάδης: Επεξεργαζόμαστε έναν πιο δίκαιο φόρο στα ακίνητα - ΒΙΝΤΕΟ


  Τα έσοδα στο 9μηνο ξεπέρασαν κατά 1,4 δισ. τους στόχους υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης σημειώνοντας πως η αύξηση οφείλεται και στο γεγονός ότι πληρώνουν οι λαθρέμποροι, καταπολεμάται η διαφθορά και αυξήθηκαν οι έλεγχοι.

  Μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πως για το 2016 δεν θα υπάρχει υποχρέωση να προσκομίσουν αποδείξεις με τη φορολογική δήλωση οι φορολογούμενοι συμπληρώνοντας πως το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα και την σύνδεση των αγορών με το αφορολόγητο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης.

  Για το πετρέλαιο θέρμανσης είπε πως θα ισχύσει και φέτος το επίδομα αλλά για το ύψος του και εάν θα είναι 25 λεπτά όπως πέρυσι είπε ότι οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά την επιστροφή των κ. Τσακαλώτου και Χουλιαράκη από τη σύνοδο του ΔΝΤ.

  Για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 ανέφερε ότι θα είναι πιο δίκαια καθώς στόχος είναι να μειωθούν για τα παλαιά αυτοκίνητα και να επιβαρυνθούν τα πιο καινούργια και ακριβά. Για το περιουσιολόγιο υπογράμμισε πως στόχος είναι να καταγραφεί η περιουσία των πολιτών και κυρίως τραπεζικοί λογαριασμοί και συμμετοχές στο εξωτερικό και όχι τιμαλφή ή μετρητά που υπάρχουν στο σπίτι.

  Διαβεβαίωσε ότι δεν θα επιβληθεί φόρος για την περιουσία που θα δηλώσουν οι πολίτες.
  Τα τεκμήρια είναι έμμεσως τρόπος προσδιορισμού του εισοδήματος είπε ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης σημειώνοντας όμως πως στο μέλλον θα επιχειρηθούν παρεμβάσεις και στο ζήτημα των τεκμηρίων και στη φορολογία των ιδιωτών και των επιχειρήσεων.

  Δείτε το βίντεο:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 7 Οκτ 2016, 4:25:00 μ.μ.

  Αυτός ο βλάκας που βάζει 5.000 ευρώ πρόστιμο σε άνεργο που πουλά κουλούρια εφαρμόζοντας την αυστηρότητα του νόμου κάνει ΚΆΛΟ στην κυβέρνηση;;; ΌΧΙ...

  Υπάρχουν άνθρωποι σε δημόσιες υπηρεσίες μερικοί ΔΕΞΙΟΊ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ σε διατεταγμένη υπηρεσία ΓΙΑ να δίνουν τροφή στα ΜΜΕ... Η κίνηση Καμίνη να βγάζει σπίτι για 500-700 ευρώ για κατάσχεση
  θα πρέπει να καταλάβουν οι Κυβερνώντες με ποιους έχουνε να κάνουν...

  Θα πρέπει οι Βουλευτές τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να έχουν ανθρώπους τους στα πρωτοδικεία και για ποσά 500- 1000 ευρώ να τα ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ...διότι στο δημόσιο υπάρχει ΝΟΜΟΣ 70 ΧΡΟΝΙΆ τώρα που ο κάθε δήμαρχος η πρόεδρος η εφοριακός ΝΑΙ μπορεί να κάνει κατάσχεση ακόμα και για 100 ευρώ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ...Όμως μπορεί να αλλάξει στο ποιοι χρωστάνε χιλιάδες ευρώ και έχουν καταθέσεις και δεν τους ενοχλούν ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ;...

  Επίσης για την γενική γραμμάτια εσόδων το γνωστό ταχις και να επεκταθεί σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΗΜΟΥΣ κ.τ.λ.. Με ένα κλικ ΜΠΟΡΟΎΝ να αλλάξουν στο λογισμικό τους τον κώδικα του αλγόριθμου τους ώστε να δίνει ο σέβρερ τους ένα (τράτο) 4-5 ευρώ για είσπραξη η αποπληρωμή δόσεων και να μην στέλνουν χαρτιά και να τρώνε και εργατοώρες ..για χρέος ΈΝΑ Η ΔΥΟ ΛΕΠΤΆ του ευρώ και για να μην γίνετε κομπίνα από κακούς υπάλληλους και να χάνει και το κράτος και ο πολίτης θα αναγράφετε ΌΤΙ η διαφορά σας είναι 1 ευρώ παραβλέπετε ΔΙΑ ΝΟΜΟΎ τάδε και όταν αυτό το ποσόν γίνει π,χ 5-10 ευρώ θα μπαίνουν πάλι στο χρέος σας, η στην δόση σας κ.τ.λ..

  ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΠΕΡΆΣΑΝ ΠΌΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ κ. ΑΛΕΞΙΑΔΗ ;;;

  Uros....

  Item Reviewed: Αλεξιάδης: Επεξεργαζόμαστε έναν πιο δίκαιο φόρο στα ακίνητα - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr