GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανάρτηση του Θεοδωράκη για τον σκύλο του τον Σήφη

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συστήνει στους διαδικτυακούς του φίλους τον σ...


Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συστήνει στους διαδικτυακούς του φίλους τον σκύλο του, τον Σήφη.

Ο κ. Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook περιγράφει πώς απέκτησε τον Σήφη, ανεβάζοντας και τρεις φωτογραφίες με τον αγαπημένο του σκύλο. 

«Αυτός είναι ο Σήφης. Η μητέρα του ζούσε αρχόντισσα στο οινοποιείο του Μανουσάκη στο Βατόλακκο στα Χανιά και ο πατέρας του φύλαγε κατσίκια στα γύρω βουνά. Δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν και συναντηθήκανε όμως, το καλοκαίρι του 2010, η Οίνο γέννησε εννιά και εμείς -που κάναμε επίσκεψη στον φίλο μου τον Μανουσάκη- είχαμε μείνει εκείνη την εποχή χωρίς σκύλο. Ο Τίγρης, ένα μπόξερ με καρδιά παιδιού, είχε πεθάνει από γεράματα και η κόρη μου είπε: «θα πάρουμε το πρώτο αγόρι που θα με πλησιάσει». Έτσι ήρθε ο Σήφης στην οικογένεια (Σήφης ήταν και ο πατέρας της μάνας μου). Στο πλοίο για την Αθήνα ανακαλύψαμε ότι ήταν γεμάτος ψείρες αλλά το πρόβλημα λύθηκε μόλις κατεβήκαμε στο λιμάνι. Και από τότε ο Σήφης είναι μέσα στα πόδια μας. Χωρίς περιττά χάδια -δεν παίρνει ποτέ ας πούμε μεζέδες από το τραπέζι- περνάει νομίζω όμως μια καλή σκυλίσια ζωή. Το καλοκαίρι κολυμπάει ή ανεβαίνει στα βουνά και ο χασάπης του φυλάει πότε-πότε κανένα μεγάλο κόκκαλο, να θυμηθεί και αυτός τις αγριάδες του πατέρα του, και να μην τρώει συνεχώς τροφή από το τσουβάλι. Και το ξημέρωμα παρακαλά να μην είμαι καλεσμένος σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, για να προλάβουμε να πάμε βόλτα. Εκεί τρέχοντας λέμε τα περισσότερα και συχνά σχολιάζει με γαυγίσματα τα τηλεφωνήματα μου. Και αν ποτέ βρεθεί ο τρόπος να διαβάσουμε το μυαλό των σκύλων, ο Σήφης θα έχει όλο το υλικό για να αφηγηθεί την πραγματική ιστορία των τελευταίων 31 μηνών…» έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση