GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝ.ΕΛ: Πληροί όλες τις προϋποθέσεις του θεσμού ο Πολύδωρας

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωσή τους χαιρετίζουν την πρόταση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να αναλάβει ο Βύρων Πολύδωρας καθήκο...


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωσή τους χαιρετίζουν την πρόταση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να αναλάβει ο Βύρων Πολύδωρας καθήκοντα προέδρου στο ΕΣΡ.
«Χαιρετίζουμε την πρόταση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα να αναλάβει ο κ. Βύρων Πολύδωρας καθήκοντα Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ και συνεχίζει:
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούμε ότι η προσωπικότητα του κ. Βύρωνα Πολύδωρα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο θεσμός για αυτή τη θέση».
Τέλος, ζητά από την Νέα Δημοκρατία να συναινέσει στο αίτημα για την άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ:
«Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει, επιτέλους, να συναινέσει στο αίτημα για την άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ, ώστε να πάψει να επικρατεί το καθεστώς ανομίας και αναρχίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να αφήσει κατά μέρος τα κάθε είδους μικροπολιτικά παιχνίδια της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση