Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

  Τηλεοπτικές άδειες ώρα μηδέν: Τετάρτη και Παρασκευή οι διασκέψεις του ΣτΕ


  Αύριο και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι διασκέψεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμενου  να αποφανθεί για την συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες. 

  Τις διασκέψεις  συγκάλεσε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου μετά τη ματαίωσή της με δική του πρωτοβουλία λόγω "κλίματος" όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει της πρώτης διάσκεψης στις 30 Σεπτεμβρίου. 

  Η σύγκληση της διάσκεψης για δύο σχεδόν συνεχόμενες ημέρες εκτιμάται, από αρμόδιες πηγές, ότι μπορεί να οδηγήσει σε απόφαση για το πολυσυζητημένο θέμα του διαγωνισμού για τις άδειες μετά και τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ματαίωση της Ολομέλειας και όσα ακολούθησαν με τη σκληρή κριτική που άσκησαν δύο αντιπρόεδροι του ΣτΕ (Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και Χρήστος Ράμμος) για τους χειρισμούς του Προέδρου του Δικαστηρίου αλλά και της Ενώσεώς τους που με ανακοίνωσή της υποστήριξε τις προεδρικές ενέργειες. 

   

   

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τηλεοπτικές άδειες ώρα μηδέν: Τετάρτη και Παρασκευή οι διασκέψεις του ΣτΕ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr