Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

  Τζουμακειάδα...

  Τζουμακειάδα από ένα "προδότη" της δημοκρατικής παράταξης.
  "Οι πολιτικές δυνάμεις της διεφθαρμένης αντιπολίτευσης που ψήφισαν, στήριξαν και εφάρμοσαν τα μνημόνια ασκούν -σε σύμπραξη – με το παρασιτικό κεφάλαιο και τη διαπλοκή , μια πολιτική πρωτοφανούς φαρισαϊσμού, αντί να ζητήσουν συγγνώμη για την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που επέβαλαν."
  Ενώ εσύ μεγάλε σοσιαλιστή θα παλέψεις με τον αριστερό σύντροφο Καμμένο και τον κομμουνιστή Παπαγγελόπουλο για να ξαναφέρεις στηνΕλλάδα τον δημοκρατικό σοσιαλισμό.
  Για να σκίσετε, όλοι μαζί το τρίτο και φαρμακερό μνημόνιο (συμφωνία το λένε στον Σύριζα), αλλά και το τέταρτο που οσωνούπω έρχεται, να αυξήσετε τις συντάξεις, να μειώσετε τη φορολογία, να ανοίξετε την υγεία και την παιδεία στο λαό, να μειώσετε την ανεργία, να ξαναφέρετε πίσω τους νέους επιστήμονες που λάκησαν στο εξωτερικό.
  Μόνο με κάτι σοσιαλιστές σαν και εσένα, τον Καμμένο, τον Κουίκ, τον Χαϊκάλη, τον Παπαγγελόπουλο και τα άλλα ακροδεξιά σούργελα που έχουν μαζευτεί στον Σύριζα θα...σηκώσετε τον ήλιο ψηλά.
  Συγνώμη σου ζητάμε μεγάλε πατριώτη.
  Συγνώμη που δεν σε κάναμε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ όπως ήθελες ενδόμυχα.
  Και ευτυχώς.
  Εχεις μέλλον μεγάλε Τζουμάκα στην παράταξη των παλαβών και των ψεκασμένων.
  Εκεί ανήκες από την αρχή.
  Αλλά δεν το ήξερες.
  Τώρα που "ανοίξατε τα μάτια σας" εσύ και η Μαριλίζα, η Ελλάδα είναι σε καλά χέρια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 17 Οκτ 2016, 10:53:00 μ.μ.

  Ο Τζουμάκας ήταν και παραμένει νούμερο! Ως υπουργός εργασίας καταργώντας τα Διοικητικά Συμβούλια των εποπτευόμενων Οργανισμών, κατάργησε μαζί και τους εκλεγμένους(!!!) συνδικαλιστικούς συμβούλους!

  Item Reviewed: Τζουμακειάδα... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr