GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συζήτησε ο Τσίπρας με τον Ανώτατο Διοικητή του ΝΑΤΟ

Mε τον Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, στρατηγό Κέρτις Σκαπαρότι, συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο...


Mε τον Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, στρατηγό Κέρτις Σκαπαρότι, συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις σε θέματα ασφαλείας, ο ρόλος του ΝΑΤΟ, καθώς και η συμβολή του στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Παράλληλα, τονίστηκε η συμβολή της Ελλάδας στη σταθερότητα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή, με προσήλωση στις αρχές του διεθνούς δικαίου. 

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την έντονη ανησυχία του για τις πρόσφατες τουρκικές δηλώσεις, τονίζοντας ότι η ασφάλεια και η σταθερότητα στην περιοχή μπορούν να εξασφαλιστούν μόνο στη βάση του διεθνούς δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση