GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η Ηρώ Μουκίου: Μου είχαν πει ότι έχω καρκίνο στα οστά

Η Ηρώ Μουκίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά σχολιάζοντας και την απόφαση του Αλέξανδρου Βέλιου να κάνει ευθανασία λέγοντας...


Η Ηρώ Μουκίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά σχολιάζοντας και την απόφαση του Αλέξανδρου Βέλιου να κάνει ευθανασία λέγοντας τα εξής:
«Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω την άποψη του Αλέξανδρου και τη θέση του στα πράγματα. Μπορούσα να σεβαστώ τη θέση του, αλλά δεν μπορώ εγώ να δεχτώ ότι θα μου συμβεί κάτι αρνητικό που σε όλους μας έχει συμβεί, όλοι μας έχουμε περάσει ένα δύσκολο στάδιο ασθένειας».
Η ηθοποιός συνέχισε μιλώντας για την περιπέτεια με την υγεία της:
«Μάλιστα, εγώ έχω ξεπεράσει και μια πολύ σοβαρή ασθένεια που είχα υποστεί ένα χειρουργείο. Ήμουν 1,5 μήνα στο Ερρίκος Ντυνάν πριν από 15 χρόνια από λάθος εκτίμηση των γιατρών. Μου είχαν πει ότι έχω καρκίνο στα οστά. Τελικά δεν ήταν. Ήταν μια κύστη, αλλά εγώ χειρουργήθηκα και ήμουν 1,5 μήνα μέχρι να βρουν τι είναι. Το παιδί μου ήταν 5 χρονών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση