GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου: Διαψεύδονται όσοι πόνταραν σε κατάρρευση των εσόδων

“Η υπέρβαση των στόχων του Προϋπολογισμού στο 9μηνο του έτους κατά 1,5 δισ. ευρώ για τα καθαρά δημόσια έσοδα, και κατά 3,5 δισ. ευρώ ...


“Η υπέρβαση των στόχων του Προϋπολογισμού στο 9μηνο του έτους κατά 1,5 δισ. ευρώ για τα καθαρά δημόσια έσοδα, και κατά 3,5 δισ. ευρώ για το πρωτογενές πλεόνασμα αποτελεί το αποτέλεσμα της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης που ασκεί η κυβέρνηση”, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και υπογραμμίζουν:

“Έχοντας πλήρη συνείδηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις έπειτα από μια πενταετία σκληρής λιτότητας, η κυβέρνηση προχώρησε σε δικαιότερη ανακατανομή των φορολογικών βαρών. Σε συνδυασμό με την παροχή ευέλικτων σχημάτων εξόφλησης, οι πολίτες ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και τα δημοσιονομικά στοιχεία της χώρας υπεραποδίδουν σηματοδοτώντας τον δρόμο εξόδου από την κρίση.

Ο κ. Μητσοτάκης και όσοι πόνταραν σε κατάρρευση των εσόδων και αποτυχία της χώρας, καλά θα κάνουν να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση