GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΛΟΥΒΕΣ ΜΑΤ απέναντι τους! Οι εργαζόμενοι στα κανάλια έξω από τη Βουλή...

Σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή στις 10.30 το πρωί προχώρησαν οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που δεν πήραν αδειοδ...

Σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή στις 10.30 το πρωί προχώρησαν οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που δεν πήραν αδειοδότηση αλλά και σε αυτούς που πήραν.

Οι διαμαρτυρόμενοι φώναξαν συνθήματα όπως «χιλιάδες εργαζόμενοι στο δρόμο ξαφνικά, αυτό είναι το σχέδιο Τσίπρα, Καμμένου και Παππά», «όχι μαύρο στη δημοκρατία, η χούντα ετελείωσε το '73» και «όχι στο μαύρο, ναι στο αύριο».

Η κινητοποίηση συνεχίστηκε με πορεία προς το Μαξίμου μέσω της Βασιλίσσης σοφίας, την οποία διέκοψαν δύο κλούβες των ΜΑΤ.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα στη διαμαρτυρία εντός νομίμου πλαισίου και ότι έχουν προσκληθεί σε συνάντηση με την Όλγα Γεροβασίλη και το Νίκο Παππά.

Οι εργαζόμενοι ζητούν τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στα κανάλια ,καθώς και τη σταθερή και μόνιμη εργασία με συλλογικές συμβάσεις.

Για να μπορούν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ είχαν προκηρύξει πεντάωρη στάση εργασίας, από τις 10.00 έως τις 15.00 σήμερα, για όλους τους υπαλλήλους (δημοσιογράφους και διοικητικούς) που εργάζονται σε Alpha, ANT1, Μακεδονία TV, ΣΚΑΪ, Mega, Star και Epsilon TV.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση