GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Ποτέ δεν θα εγκαταλείψω

Υπάρχει «μηδενική πιθανότητα να εγκαταλείψω» την προεδρική μου εκστρατεία, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ εν μέσω των επικρίσεων που προκάλεσε...


Υπάρχει «μηδενική πιθανότητα να εγκαταλείψω» την προεδρική μου εκστρατεία, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ εν μέσω των επικρίσεων που προκάλεσε και στις τάξεις του στρατοπέδου των Ρεπουμπλικάνων η αποκάλυψη των χυδαίων εκφράσεων του σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Washington Post.
«Ποτέ μα ποτέ δεν θα εγκαταλείψω», διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Wall Street Journal ο Τραμπ διαψεύδοντας ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει δημιουργήσει συνθήκες κρίσης στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.
«Συγκεντρώνω εκπληκτική υποστήριξη, η Χίλαρι Κλίντον είναι μία υποψήφια γεμάτη φριχτές αδυναμίες» πρόσθεσε ο Αμερικανός μεγιστάνας.
Στα στελέχη των Ρεπουμπλικανών που καταδίκασαν τις δηλώσεις του Τραμπ προστέθηκε και ο υποψήφιός του για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς. Αξιωματούχοι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να ψηφίσουν τον προεδρικό υποψήφιο του κόμματός τους.
«Δεν είπα ποτέ ότι είμαι τέλειος», δήλωνε ο Τραμπ σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Faceboook, όπου ο υποψήφιος δεσμεύεται να γίνει «καλύτερος άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση