GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μικρές απώλειες έκλεισε την εβδομάδα το Χρηματιστήριο

Ήπια υποχώρηση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον τζίρο να παραμ...


Ήπια υποχώρηση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον τζίρο να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 594,00 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,32%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 26,571 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 39.550.712 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,25%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε οριακά σε ποσοστό 0,04%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Ταξιδιών (+1,94%) και της Ακίνητης Περιουσίας (+0,76%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-1,58%) και των Πρώτων Υλών (-0,78%).

Ανοδικά κινήθηκαν 48 μετοχές, 47 πτωτικά και 21 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση