GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ερντογάν στον πρωθυπουργό του Ιράκ: Μην ξεπερνάς τα όριά σου

«Δεν έχουν καμία σημασία για μας οι φωνασκίες σου από το Ιράκ, εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε», δήλωσε σήμερα, απευθυνόμενος στον πρ...


«Δεν έχουν καμία σημασία για μας οι φωνασκίες σου από το Ιράκ, εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε», δήλωσε σήμερα, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του Ιράκ για τις αντιδράσεις της κυβέρνησης της Βαγδάτης σχετικά με τη στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στη Μπασίκα του βορείου Ιράκ, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Μιλώντας στην 9η Ισλαμική Σύνοδο Ευρασίας στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία θα μετάσχει στις επιχειρήσεις στη Μουσούλη, όπως ακριβώς έπραξε στη Συρία. Αναφερόμενος στον ιρακινό πρωθυπουργό Χαιντέρ Αλ Αμπάντι δήλωσε: «δεν είσαι ομόλογός μου, δεν είσαι του επιπέδου μου, της αξίας μου και της ποιότητάς μου. Δεν έχουν καμία σημασία οι φωνασκίες σου από το Ιράκ. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Μην ξεπερνάς τα όριά σου».
Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι επί εποχής πρωθυπουργού Νταβούτογλου στην Τουρκία, το ίδιο το Ιράκ είχε ζητήσει από την Τουρκία να δημιουργήσει τη βάση στην Μπασίκα και πρόσθεσε: «Τώρα λέει να αποχωρήσουμε. Ο στρατός της Τουρκίας δεν έχει χάσει την ποιότητά του σε βαθμό που να παίρνει οδηγίες από σας. Θα συνεχίσουμε να πράττουμε τα δέοντα, όπως κάναμε μέχρι σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση