GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια απίστευτη βάπτιση: Διάβασε λίστα με τους εραστές της γυναίκας του!

Δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους οι καλεσμένοι σε βάπτιση στο Άργος. Στο τραπέζι της δεξίωσης και αφού όλα έδειχναν φυσιολογικά...


Δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους οι καλεσμένοι σε βάπτιση στο Άργος. Στο τραπέζι της δεξίωσης και αφού όλα έδειχναν φυσιολογικά κατά την διάρκεια του μυστηρίου, ο πατέρας των νεοφώτιστων διδύμων προέβη σε μια… διαφορετική πρόποση.
"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου", είπε. Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε την ανάγνωση μιας όχι και τόσο μικρής λίστας με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα του.
Όπως ήταν φυσικό ο ένας μετά τον άλλον χλώμιαζαν ακούγοντας το όνομά τους. Η δε άτακτη σύζυγος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πράγμα όχι και τόσο εύκολο. Η μάχη ανάμεσα στις δυο οικογένειες δεν άργησε να ξεκινήσει και μόνο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Πηγή: usay.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση