GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζολί - Πιτ: Προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών

Δέκα ημέρες μετά την ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου των δύο σταρ του Χόλιγουντ,η Αντζελίνα Τζολί κατέληξε σε μια προσωρινή συμφωνί...


Δέκα ημέρες μετά την ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου των δύο σταρ του Χόλιγουντ,η Αντζελίνα Τζολί κατέληξε σε μια προσωρινή συμφωνία με τον Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, αναγνωρίζοντάς του δικαιώματα επισκέψεων.
Σύμφωνα με τα αμερικανικα μέσα, η Τζολί θα έχει τη φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών, σε μισθωμένη κατοικία στο Λος Άντζελες, και ο Μπραντ Πιτ θα έχει δικαίωμα για μια πρώτη επίσκεψη υπό την επίβλεψη ψυχολόγου, στον οποίο θα ανατεθεί στη συνέχεια να αποφασίσει πώς ο Πιτ θα βλέπει τα παιδιά τις επόμενες εβδομάδες.
Η συμφωνία - που ισχύει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου - προβλέπει ακόμα πως ο Μπραντ Πιτ θα υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και οινοπνευματωδών, παρόλο που έκανε ήδη αυτοβούλως ένα απ' αυτά τα τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αποδείχθηκαν αρνητικά, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ.
«Είναι μια συμφωνία εντελώς οικειοθελής, δεν πρόκειται για κάποια εντολή και δεν προσδιορίζει με οριστικό τρόπο την επιμέλεια των παιδιών», δήλωσε ανώνυμη πηγή στον ιστότοπο People.
Σύμφωνα με χθεσινή πληροφορία του Entertainment Tonight (ET), η Αντζελίνα Τζολι κάλεσε την ειδική στη διαχείριση κρίσεων Τζούντι Σμιθ, η οποία έδωσε την έμπνευση για τον ρόλο της Κέρι Ουάσινγκτον στην τηλεοπτική σειρά «Scandal».
Ο Μπραντ Πιτ από την πλευρά του μίσθωσε τις υπηρεσίες μιας επιχείρησης επικοινωνίας που έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη και ενός δικηγόρου του Μπέβερλι Χιλς, του Λανς Σπίγκελ, πάντα σύμφωνα με το ET.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση