GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Δεν άντεξε την απόρριψη από το κορίτσι που αγαπούσε και προτίμησε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 21χρονος στη περιοχή των Αγίων Αναργύρω...


Δεν άντεξε την απόρριψη από το κορίτσι που αγαπούσε και προτίμησε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 21χρονος στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων Άρτας βυθίζοντας στον θρήνο την οικογένειά του και τους κατοίκους του χωριού.

Ο νεαρός έλειπε από το σπίτι του αρκετές ώρες και στα τηλεφωνήματα των συγγενών του, που προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, δεν απαντούσε. Έτσι ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν. Όταν τα μέλη της οικογένειάς του έψαξαν σε ένα χωράφι ιδιοκτησίας των γονιών, πάγωσαν καθώς αντίκρισαν πεσμένο στο έδαφος το άψυχο σώμα του παλικαριού.

Δίπλα του ήταν το κυνηγετικό όπλο με το οποίο είχε αυτοπυροβοληθεί αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και ένα σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από τη ζωή.

Μεταξύ άλλων ο 21χρονος φέρεται ότι ανέφερε πως η απόφασή του οφειλόταν στην ερωτική απογοήτευση που βίωνε καθώς δεν άντεχε ούτε λεπτό μακριά από την κοπέλα με την οποία ήταν ερωτευμένος. Για τον λόγο αυτό τον τελευταίο καιρό είχε κλειστεί στον εαυτό του και έδειχνε να μην τον ενδιαφέρει τίποτα, όπως ανέφεραν κοντινά του πρόσωπα στους αστυνομικούς.

Το πτώμα του 21χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας για τη νεκροτομή, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση.

 

ΠΗΓΗ:Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση