GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Παττακός...

Σε ηλικία 104 ετών (γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1912), ο Στυλιανός Παττακός, ο άνθρωπος που διέταξε τα τανκς κατά το πραξικόπημα της 21η...


Σε ηλικία 104 ετών (γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1912), ο Στυλιανός Παττακός, ο άνθρωπος που διέταξε τα τανκς κατά το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα Σάββατο (8/10), σύμφωνα με κρητική εφημερίδα.

Το ρεπορτάζ της κρητικής (τόπος γέννησης του Παττακού) «neakriti.gr» αναφέρει: «Λίγες ώρες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου άγνωστοι του αφαίρεσαν κοσμήματα και το "Παράσημο της Ανδρείας", ο μακροβιότερος από τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος και της7χρονης δικτατορίας στην Ελλάδα, Στ. Παττακός εξέπνευσε πριν από λίγο σε ηλικία 104 ετών.

Ο καταγόμενος από το Ρέθυμνο πραξικοπηματίας που είχε αποφυλακιστεί για λόγους ανήκεστου βλάβης, παρότι καταδικαστείς σε ισόβια, θα κηδευτεί σύμφωνα με τους οικείους του την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη με σοβαρό το ενδεχόμενο η τελευταία του κατοικία να είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση