GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο Καραμανλής έσπασε τη σιωπή του. Οι δύο ...βαρυσήμαντες λέξεις που είπε (βίντεο)

Εφτά χρόνια τώρα περιμένουν οι Έλληνες να μιλήσει ο Kώστας Καραμανλής. Σήμερα πάντως το διαδίκτυο κάνει πάρτι με τις πρώτες δυο λέξεις ...

Εφτά χρόνια τώρα περιμένουν οι Έλληνες να μιλήσει ο Kώστας Καραμανλής.
Σήμερα πάντως το διαδίκτυο κάνει πάρτι με τις πρώτες δυο λέξεις που έπιασε η κάμερα, όταν γύρισε να πει κάτι στον διπλανό του Αντώνη Σαμαρά καθώς παρακολουθούσαν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Προφανώς οι πρώτες δυο λέξεις του Κώστα Καραμανλή δεν αφορούσαν (μόνο) την ομιλία αλλά  δείχνουν την τάση γενικότερης αποστασιοποίησης του;;
Η φράση λοιπόν που κατέγραψε η κάμερα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι «έχω βαρεθεί..»

4 σχόλια

  1. ΒΟΥΒΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ Ο ''ΑΠΟΓΟΝΟΣ'' ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΠΙΟΡΚΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Στην πατρίδα μας,
    εξ αιτίας της ανεύθυνης και ΑΘΛΙΑΣ συμπεριφοράς της κυβέρνησης Καραμανλή, που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και τους Έλληνες σε αμέτρητες αυτοκτονίες, με χιλιάδες σήμερα συμπολίτες μας να ζούν στην δυστυχία και στην απόγνωση, ο ηθικός αυτουργός Κωστάκης Καραμανλής, αισθάνεται και συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβη …τίποτε.

    Κυκλοφορεί σε όλα τα καλά ‘’στέκια εδεσμάτων’’ της Ελλάδας και του Εξωτερικού και συνεχίζει ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και πρωτόγνωρα να εισπράττει αμοιβή για την εγκληματική παρουσία του στη βουλή και στο δημόσιο βίο της χώρας μας.

    Απολαμβάνει αναίσθητα και ασυναίσθητα , τόσων και τόσων παροχών, σε μια περίοδο λιτότητας και φτώχειας, στερώντας το ψωμί από πολλές οικογένειες ανέργων, που πεινάνε και υποφέρουν.

    Βαρυστομαχιάζει αναίσθητα και προκλητικά κάθε ημέρα απομυζώντας το αίμα και τον ιδρώτα συμπολιτών μας που οδήγησε στην εξαθλίωση και στο θάνατο.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΠΙΟΡΚΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςς τα λες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπε: επιτέλους τελείωσα νικητής στο Counter strike στο playstation

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΛΩΜΗ ΖΕΙΣ....ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση