Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

  Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιάννης Καραγιώργης

  Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του καθώς και με χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ αφέθηκε ο εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης.
  Ο 66χρονος είχε συλληφθεί στο σπίτι του στη Γλυφάδα, έπειτα από ένταλμα που είχαν εκδώσει εις βάρος του οι ολλανδικές Αρχές και αφορούσε στα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της δόλιας πτώχευσης, για τα οποία κατηγορείται στην Ολλανδία.
  Ο εφοπλιστής προσέφυγε δια του συνηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη κατά της διάταξης του εισαγγελέα που είχε ζητήσει την κράτησή του υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε είχε λάβει κλήση από τις Ολλανδικές αρχές καθώς αυτές στέλνονταν σε ανύπαρκτη διεύθυνση και ότι η νέα, μόνιμη διεύθυνσή του τους ήταν γνωστή.
  Η προσφυγή του έγινε δεκτή και από τους δικαστές και αύριο αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος. Την ίδια ώρα παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της έκδοσής του βάσει του αιτήματος που αναμένεται να υποβάλουν, οι Ολλανδικές αρχές το οποίο επίσης θα κριθεί από τη δικαιοσύνη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιάννης Καραγιώργης Rating: 5 Reviewed By: Press- gr