GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερώνυμος: Θέμα Φίλη θέτει ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής

Θέμα Φίλη έθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης, τονίζοντας ότι ο Ιερώνυμος δεν επιθυμεί να συζητήσει με τον υπ...


Θέμα Φίλη έθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης, τονίζοντας ότι ο Ιερώνυμος δεν επιθυμεί να συζητήσει με τον υπουργό Παιδείας το θέμα των Θρησκευτικών.

Απαντώντας σε δημοσιεύματα εφημερίδων, που βλέπουν στον  Ιερώνυμο να ακολουθεί στα χνάρια Χριστόδουλου, επέμεινε ότι "...άλλος ο βηματισμός του Χριστόδουλου και άλλος του Ιερώνυμου".

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής είπε ότι η Εκκλησία ποτέ δεν έχωσε τη μύτη της στα θέματα της Πολιτείας και αυτό που ζητά από την πολιτεία είναι ο σεβασμός του Συντάγματος. Δήλωσε, τέλος, ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν έκανε καμία αναφορά στην ομιλία του σε Δημοψήφισμα, για το ενδεχόμενο διαχωρισμού Πολιτείας και Εκκλησίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση