GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Πράγας ζητά συγγνώμη από όλες τις γυναίκες

Ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Πράγας, Τόμας Κούμπεκ, διεθνής με την εθνική ομάδα της Τσεχίας, δήλωσε ότι «οι γυναίκες ανήκουν στην κουζίν...


Ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Πράγας, Τόμας Κούμπεκ, διεθνής με την εθνική ομάδα της Τσεχίας, δήλωσε ότι «οι γυναίκες ανήκουν στην κουζίνα», όταν μια βοηθός διαιτητή, η Λούσι Ρατάγιοβα, δεν υπέδειξε οφσάιντ, στη διάρκεια ενός παιχνιδιού πρωταθλήματος. Ο Κούμπεκ, μιλώντας μετά την ισοπαλία 3-3 της Κυριακής με Μπρνο, πρόσθεσε: «Οι γυναίκες δεν πρέπει να διαιτητεύουν αγώνες ποδοσφαίρου των ανδρών».
Λίγο αργότερα όμως , φαίνεται ότι μετάνιωσε και δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου και της κόρης του στο Facebook, γράφοντας: «Ζητάω συγγνώμη από όλες τις γυναίκες». Όπως είπε, η δήλωσή του αναφερόταν σε συγκεκριμένο λάθος, που επηρέασε την έκβαση του αγώνα και δεν απευθυνόταν σε όλες τις γυναίκες. Ο μέσος της Μπρνο ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, πριν σκοράρει, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Την Πέμπτη, η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Τσεχίας, θα ασχοληθεί με τις δηλώσεις του Τόμας Κούμπεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση