GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ποτάμι για την παραίτηση Παραρά: Αποδεικνύει την ελαφρότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

«Η παραίτηση του κ. Παραρά αποδεικνύει την ελαφρότητα με την οποία χειρίζεται η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το σοβαρό ζήτημα της Συνταγματική...


«Η παραίτηση του κ. Παραρά αποδεικνύει την ελαφρότητα με την οποία χειρίζεται η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το σοβαρό ζήτημα της Συνταγματικής Αναθεώρησης. Επιβεβαιώνει δε, πλήρως, τις χθεσινές καταγγελίες του Ποταμιού» αναφέρει το κόμμα σε σχόλιό του και συνεχίζει:

«α) Ο κ. Παραράς μιλάει για αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του, όμως δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαψεύσει ότι είχε συμμετάσχει και στην επιτροπή για το Σύνταγμα της χούντας.

β) Ο παραιτηθείς ανακάλυψε εκ των υστέρων ότι το αντικείμενο της Επιτροπής δεν εμπίπτει στον κύκλο των επιστημονικών του δραστηριοτήτων. Λέει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι σε άλλη Επιτροπή του είπε ο κ. Κατρούγκαλος ότι θα συμμετάσχει και σε άλλη συμμετείχε.

Δεν περνάει μέρα που να μην αποδεικνύουν την τραγική ανεπάρκειά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση