GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κατίνα Μανιτάρα για την επίθεση με χημικά εναντίον της στο Μαξίμου

«Το ίδιο έκανα και τότε, το ίδιο θα κάνω και στο διηνεκές. Όσο με κρατάνε τα πόδια μου και μπορώ να σταθώ όρθια θα παλεύω για τα νέα πα...


«Το ίδιο έκανα και τότε, το ίδιο θα κάνω και στο διηνεκές. Όσο με κρατάνε τα πόδια μου και μπορώ να σταθώ όρθια θα παλεύω για τα νέα παιδιά, τα "εγγόνια μας", αν και εγώ δεν έχω απογόνους. Γιατί τους στερούν το παρόν και το μέλλον». Αυτό δήλωσε η 84χρονη συνταξιούχος Κατίνα Μανιτάρα-Ζωργιού, η εικόνα της οποίας, λίγα λεπτά μετά την επίθεση με χημικά στο Μέγαρο Μαξίμου, να προσπαθεί να καλυφθεί με ένα φυλλάδιο προκάλεσε οργή.
«Λένε ψέματα ότι ήταν περιορισμένη η χρήση τους και ότι κινδύνεψε η σωματική τους ακεραιότητα. Άκουσον άκουσον. Οι ηλικιωμένοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κλούβα και να ποδοπατήσουν τους έμπειρους και πάνοπλους αστυνομικούς. Συνέβησαν και παλαιότερα και επαναλαμβάνονται σήμερα με την πρώτη φορά Αριστερά», σημείωσε.
«Σ’ εμάς πετσόκοψαν τις ήδη πενιχρές μας συντάξεις. Μας κάνανε ζητιάνους, μας αφαίρεσαν την αξιοπρέπειά μας, αλλά όσο αναπνέω θα είμαι μπροστά. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που μας τα αφαιρούν, αλλά η ζωή μάς τα χρωστάει...», ανέφερε.
«Οι κομμουνιστές έδωσαν το αίμα τους για να ζήσουν τα παιδιά του κόσμου και τις συντάξεις της Εθνικής Αντίστασης τις πήραν αυτοί που μας πολέμησαν», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση