GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριπλό «χτύπημα» από τον Μπανταδάκη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του Βασίλη Μπουζιώτη Σε δύο θεατρικές και μια τηλεοπτική δουλειά πρόκειται να απολαύσουμε τον ικανό Γιώργο Μπανταδάκ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Σε δύο θεατρικές και μια τηλεοπτική δουλειά πρόκειται να απολαύσουμε τον ικανό Γιώργο Μπανταδάκη που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο, μέσα από σκληρή δουλειά! «Έκλεισε» στην άκρως φιλόδοξη παραγωγή «Πυγμαλίων- Ωραία μου κυρία» που ετοιμάζει με μεράκι ο Αλέξανδρος Ρήγας για το «Pantheon» σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, ενώ θα συμπράξει και στις «Μικρές κυρίες» που ετοιμάζει με κέφι για το θέατρο «Χυτήριο» η Αθανασία Καλογιάννη.

Δεν θα τον δούμε όμως μόνο στην σκηνή,αλλά και στο γυαλί αφού θα κάνει ένα γερό σπέσιαλ γκεστ στην απολαυστική σειρά της Τίνας Καμπίτση «Daddy Cool».

Τα γυρίσματά του έχουν γίνει και τώρα μοιράζεται στις πρόβες της παράστασης του Ρήγα που τον θέλει δίπλα στους Ματσούκα, Κόκλα, Χαϊκάλη, Καφετζόπουλο,Λιβανού,Τζιόβα κλπ  και  σε αυτές για την παιδική παράσταση της Καλογιάννη.

Καλοτάξιδος λοιπόν Γιώργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση