GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τον Σάββα Πούμπουρα

Δουλειά και διασκέδαση κατάφερε να συνδυάσει στην Άνδρο ο γνωστός παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας που άνοιξε καντίνα στην παραλία Παραπό...


Δουλειά και διασκέδαση κατάφερε να συνδυάσει στην Άνδρο ο γνωστός παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας που άνοιξε καντίνα στην παραλία Παραπόρτι. Ωστόσο, χθες τα ξημερώματα η επιχείρησή του τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής, ο υποδιοικητής του αστυνομικού τμήματος και η επικεφαλής του λιμεναρχείου Άνδρου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όπως σημειώνει το enandro.gr, που συνέλεξε η πυροσβεστική υπηρεσία υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό από αγνώστους. Η καντίνα είχε λειτουργήσει εφέτος το καλοκαίρι. Όπως είπε στο τοπικό πόρταλ ο ιδιοκτήτης και συνέταιρος του Σάββα Πούμπουρα, Γιάννης Χαλάς η πυροσβεστική και οι υπόλοιπες αρχές έφτασαν εγκαίρως και έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να σώσουν ότι μπορούσαν και για να μην επεκταθεί η φωτιά.
Ανακρίσεις για τα αίτια της φωτιάς διεξάγει η πυροσβεστική υπηρεσία Άνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση