GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΚΑΛΟΠ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΗΝ "ΑΥΓΗ"! ΜΕΓΑΛΟ προβάδισμα της ΝΔ και του Μητσοτάκη...

Κόλαφος είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα «Αυγή» που δημοσιεύεται σήμερα Κυριακή.  ...

Κόλαφος είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα «Αυγή» που δημοσιεύεται σήμερα Κυριακή.

 Η έρευνα δείχνει μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ: Το 36% κρίνει ότι μία κυβέρνηση ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, ενώ μόλις το 14% απάντησε στην ίδια ερώτηση ότι είναι καταλληλότερο το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ΝΔ επικρατεί με 19 μονάδες και όσον αφορά τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδίζει το 42% των πολιτών, ενώ μόλις το 23% υποστηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.
Εννιά στους δέκα δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης ενώ το 85% των πολιτών απαντά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση.

Επίσης η πλειοψηφία των ψηφοφόρων, σε ποσοστό 51%, εκτιμά πλέον ότι μάλλον χρειάζεται προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, ενώ το 46% απαντά ότι μάλλον δεν χρειάζεται.
Το 45% των ψηφοφόρων εκτιμά πως καμία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της πολιτικής σκηνής δεν είναι η καλύτερη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ το 80% δηλώνει δυσαρεστημένο και με την λειτουργία της αντιπολίτευσης.

3 σχόλια

  1. ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ,

    αν η ιδιοτέλεια δεν επικρατούσε και σήμερα να είμαστε σε πολύ καλλίτερη κατάσταση. Όμως η ιδιοτέλεια και η πατριδοκαπηλία υπερίσχυσαν και διέλυσαν κυριολεκτικά την πατρίδα μας και παρέσυραν και το Πασοκ, που τους έσωσε, στην καταστροφή..

    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μας είπε την αλήθεια.
    Και το αποτέλεσμα της εφαρμογής των νέων, δύσκολων, αλλά και ελπιδοφόρων μέτρων με μείωση του ελλείμματος κατά 6% του ΑΕΠ το 2010, απέδειξε ότι τα μέτρα ήταν βιώσιμα, υποφερτά και ελπιδοφόρα.

    Η Ελλάδα το 2010 αποδεικνύει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο ότι είχε μπει σε πορεία μείωσης των ελλειμμάτων της. Το δημοσιονομικό έλλειμμα μειώθηκε το 2010 κατά 6 μονάδες του ΑΕΠ – από το 15,4% στο 9,4% – και το πρωτογενές έλλειμμα κατά 6,5 μονάδες του ΑΕΠ – από το 10,1% στο 3,7% του ΑΕΠ.
    Το πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών έχει αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στο βαθμό που φιλοδοξεί να διασφαλίσει βιώσιμα δημόσια οικονομικά, επιστροφή σε πρωτογενή πλεονάσματα από το 2012 και τη διαμόρφωση μιας νέας αναπτυξιακής δυναμικής στην οικονομία.

    Η Ελλάδα μπορούσε, δύσκολα μέν, χωρίς ανθρώπινες θυσίες, αλλά λογικά με διαφάνεια και αποφασιστικότητα, να ΓΙΝΕΙ μια χώρα ελεύθερη, ανεξάρτητη που να αποφασίζει Η ΙΔΙΑ !!! για τις τύχες των Ελλήνων.
    Όμως οι τοκογλύφοι αντέδρασαν. Οι νταβατζήδες αγρίεψαν και ο λαός μας παραπληροφορήθηκε ''θέλοντας και ΜΗ''!!!
    Η πολιτική κλίκα της εποχής εποχούμενη των Μεργκελικών συστημάτων και οδηγούμενη από ακόρεστη κενοδοξία, αποφάσισαν! πως η δική τους πολιτική επιβίωση , ήταν και η υπέρτατη προσωπική τους επιδίωξη.
    Δεν σκέφτηκαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, όπως αποδεικνύεται μέχρι σήμερα, αλλά την πολυθρόνα της εξουσίας.

    NBράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα και να ήξερα εκεί στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας ξέρουν τι είναι το λογισμικό;;;;

    Τους έχω ρωτήσει ένα λογισμικό με πολίτικες πεποιθήσεις έχει η Νέα δημοκρατία από την εκλογή αρχηγού 450.000 χιλιάδες άνθρωποι κατά δηλώσει του κόμματος μην (πουν ότι το διέγραψαν) διότι θα γελά και το παρδαλό κατσίκι στα 1052 τηλεφωνήματα πόσο ποσοστό ρωτήθηκε από εκείνο το κομματικό λογισμικό άραγε !!!!....Προσωπικά θέλω να γίνουν εκλογές ΔΙΌΤΙ θα τρομάξουν μερικοί ~~αν δεν κάνουν νοθεία~~ όλοι οι δημοσκόποι και τα (μεγάλα) κόμματα...Εκεί να δείτε ΜΑΎΡΟ που θα πέσει στα (μεγάλα) κόμματα....

    Τον Τσίπρα τον τελείωσαν είναι γεγονός... Δείλιασε την πιο κρίσιμη στιγμή, ο πρωθυπουργός που λέει ΕΊΧΑ ΑΥΤΑΠΑΤΆΤΕΣ και μάλιστα [αριστερός] τον πάνε αμέσως σε ψυχιατρική κλινική χωρίς πολλά πολλά.... Η κυβέρνηση άγει και πορεύεται κάτσε να δούμε τι θα κάνουμε ΑΎΡΙΟ έτσι ο κάθε ξεκούτης υπουργός η ευρωβουλευτής αμολά και μια παρόλα... Το ίδιο είναι και ο Μητσοτάκης θα κόψει λέει 30% του ΕΝΦΙΑ!!! ΜΠΑ;; πως; ρώτησε την τρόικα;; δεν θα μειώσει μισθούς και σύνταξης ΜΠΑ!!! ρώτησε την τρόικα;;; και πολλά τέτοια ωραία....ΌΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΎΝ ΌΛΟΙ ΌΤΙ Η ΧΩΡΆ ΕΊΝΑΙ ΥΠΌ ΕΠΙΤΡΟΠΕΊΑ ~~ Εμείς στην Κρήτη το λέμε ΚΑΤΟΧΉ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΊΑ ~~..

    Οι κυβέρνησης μετά το 2009 είναι όλες ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ...και δεν ξέρω για πόσα ακόμα χρόνια θα μας κυβερνούν οι γνωστές πρεσβείες ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ, ΡΩΣΙΑΣ... Αυτη είναι η αλήθεια είτε ΣΟΥ αρέσει ,είτε δεν ΣΟΥ αρέσει κακομοίρη ΕΛΛΗΝΑ...

    Ο Τσίπρας και το περιβάλλον του δυστυχώς αρχίζουν να γίνονται ΓΡΑΦΙΚΟΊ δυστυχώς για την ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ.... Δεν έχουν ΚΑΝ ένα σχέδιο μα ούτε ΈΝΑ !!! Αντί να δέρνουν συνταξιούχους θα έπρεπε μετά [την ΜΆΧΗ ΤΟΝ 17 ΩΡΏΝ] να έλθετε και να πείτε ΕΛΛΗΝΕΣ το ασφαλιστικό μας το πτωχεύσαν μπορούμε να δίνουμε δυο συντάξεις ..1.100 ευρώ ΜΙΚΤΆ σε όλους τους ανώτερους πρώην αμειβόμενους και 700 ευρώ σε κατώτατους πρώην αμειβόμενους και ΣΤΑ ΑΜΕΑ δωρεάν φάρμακα .....ούτε ΕΚΑΣ , ούτε ΕΦΆΠΑΞ ,ούτε Μερίσματα, ούτε ευγενή ταμεία
    διότι μας πτωχεύσαν οι προηγούμενοι ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.... Καλούσατε τον κόσμο να διαδηλώνει ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ τους λουσάτε τους ΓΕΡΟΥΣ με χημικά ;;;; Ντροπή σας ανίκανα ΤΣΟΓΛΆΝΙΑ....αλήθεια πια είναι η διαφορά σας από την ΔΕΞΙΆ!!!!! το εκλογικό ποσοστό που σας δίνουν είναι μεγάλο ..ΟΎΤΕ 3% δεν έχετε...Πρώτα μας έταζαν και μετά μας ψέκαζαν!!!ΕΊΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΑΥΤΌ ΡΕ ΞΕΦΤΊΛΕΣ...

    ΚΆΛΟ ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΆΤΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση