GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα καταγγέλει: Ο Τραμπ ήθελε να κάνουμε σεξ για να με προσλάβει

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα Σάμερ Ζερβός προστέθηκε στον κατάλογο των γυναικών που κατηγορούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για τις...


Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα Σάμερ Ζερβός προστέθηκε στον κατάλογο των γυναικών που κατηγορούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση. Λίγες ώρες νωρίτερα, η Κριστίν Αντερσον, είχε πει στην Washington Post, ότι ο Τραμπ την είχε θωπεύσει σε κλαμπ στη Ν. Υόρκη, στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με την δικηγόρο της Γκλόρια Όλρεντ στο Λος Άντζελες, η Ζερβός υποστήριξε ότι ο Τραμπ προσπάθησε να την ρίξει στο κρεβάτι όταν τον συνάντησε το 2007 στο ξενοδοχείο Beverly Hills, για να συζητήσουν πιθανή πρόσληψη της για εργασία.

Το ραντεβού

Η Ζερβός συμμετείχε το 2006 στο τηλεοπτικό ριάλιτι «The Apprentice» (Ο Μαθητευόμενος) που παρουσίαζε ο Τραμπ και τόνισε πως αργότερα επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει να εργαστεί σε μια από τις επιχειρήσεις του.

Όπως υποστήριξε, πραγματοποίησε μια πρώτη επαγγελματική συνάντηση με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, στο τέλος της οποίας ο Τραμπ την φίλησε και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Εβδομάδες αργότερα ο Τραμπ της τηλεφώνησε για την προσκαλέσει σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Η Ζερβός είπε ότι κατά την διάρκεια της δεύτερης συνάντησης τους, ο μεγιστάνας ήταν σεξουαλικά επιθετικός.

«Με έπιασε απότομα από τον ώμο και άρχισε να με φιλάει επανειλημμένα, πολύ επιθετικά και έπιασε το στήθος μου», δήλωσε η 41χρονη. Σύμφωνα με την καταγγελία της, προσπάθησε να την οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρα, λέγοντάς της «Ας ξαπλώσουμε και ας δούμε τηλεόραση». Οταν εκείνη του είπε «Σοβαρέψου», ο Τραμπ της απάντησε με την ίδια λέξη και έσπρωξε τα γεννητικά του όργανα προς τα εκείνη.

Η Ζερβός είπε πως απέρριψε τις σεξουαλικές κινήσεις του Τραμπ και σύντομα ξεκίνησε να συζητά μαζί του σαν να βρισκόντουσαν σε μια συνέντευξη για δουλειά. Αργότερα είπε ότι της προσφέρθηκε μια δουλειά με χαμηλές αποδοχές σε ένα από τα γήπεδα γκολφ, ιδιοκτησίας του Τραμπ.

Τραμπ: Ποτέ δεν συνάντησα την κυρία

Σε δηλώσεις του, ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος υποστήριξε  ότι θυμόταν αόριστα την Ζερβός και ότι ποτέ δεν τη συνάντησε σε ξενοδοχείο, ή τη χαιρέτισε με ανάρμοστο τρόπο. 

Επίσης, σε προεκλογική του ομιλία στην Βόρεια Καρολίνα, ο Τραμπ επανέλαβε ότι όλες οι κατηγορίες των γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι κατασκευασμένες, υποστηρίζοντας ότι κάποιες από καταγγέλλουσες επιδιώκουν να αποκτήσουν φήμη.

Μάλιστα, για να ενισχύσον αυτή την άποψη, οι υπέυθυνοι της προεκλογικής καμπάνιας δημοσίευσαν δήλωση του εξαδέλφου της Ζερβός, Τζον Μπάρι, ο οποίος ανέφερε ότι η ξαδέρφη του ποτε στο παρελθόν δεν είχε μιλήσει άσχημα για τον Τραμπ και ότι νομίζει ότι παίζει ακόμα σε ριάλιτι! 

"Νομίζω απλά ότι η Σάμερ εύχεται να μπορούσε να είναι ακόμη σε ριάλιτι. Η προσπάθειά της δεν είναι τίποτα παραπάνω από το να στρέψει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, σε βάρος του Τραμπ" δήλωσε ο Τζον Μπάρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση