GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαχριστόπουλος: Μας χωρίζει άβυσσος με τον Γεωργιάδη που πουλάει την πραμάτεια του

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον R...


Επίθεση στον αντιπρόεδρο της Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.
"Εάν απαξιώθηκε το πολιτικό προσωπικό είναι γιατί  κάποιοι πολιτικοί – και δεν είναι μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος-ασχολούνταν μόνο με το πώς θα πλουτίσουν. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του κ. Γεωργιάδη – δεν λέω ότι είναι παράνομο – που διαφημίζει την πραμάτεια του κάθε μήνα σε  συγκεκριμένο κανάλι και δίνει 17.500 ευρώ. Έντιμα μεν, αλλά μας χωρίζει άβυσσος με αυτή την πολιτική. Δεν μπήκα εγώ στη βουλή για να πλουτίσω" τόνισε ο κ. Παπαχριστόπουλος.
"Δεν είναι παράνομο, αλλά είναι μια άλλη φιλοσοφία στη ζωή.  Είναι πρόκληση να δίνεις 17.500 το μήνα για να διαφημίζεις την πραμάτεια σου, όσο έντιμα κι αν το κάνεις. Είναι προκλητικό" πρόσθεσε.
Επίσης, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε πως η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων είναι μηδενική, ωστόσο σημείωσε πως γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια.  Εμένα με βρίζουν στο δρόμο, παραδέχθηκε, υπογραμμίζοντας πάντως ότι δεν υπήρχε άλλη πρόταση.
"Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε αυτά τα μέτρα. Κάτι αλλάζει σε αυτή τη χώρα" ανέφερε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση