GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟΝ «ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΑΥΛΟ»

Για μια ξεχωριστή έξοδο, για ένα μοναδικό γεύμα ή δείπνο ελάτε στην πλατεία Μάνου Χατζιδάκι –πρώην πλατεία Προσκόπων– στο Παγκράτι και απ...

Για μια ξεχωριστή έξοδο, για ένα μοναδικό γεύμα ή δείπνο ελάτε στην πλατεία Μάνου Χατζιδάκι –πρώην πλατεία Προσκόπων– στο Παγκράτι και απολαύστε την ατμόσφαιρα του «Μαγεμένου Αυλού».  

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ - Κυριακή 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ μεσημέρι
Για τέταρτη συνεχή χρονιά σε επιλεγμένες ημερομηνίες, η Μάρω Θεοδωράκη στο πιάνο και η Γεωργία Μητροπούλου στο τραγούδι θα παίξουν και θα τραγουδήσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει..
Από τις 13:00 μ.μ. και μετά, ο πλούσιος μεσημεριανός κυριακάτικος μπουφές μας που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, ζυμαρικά και πεντανόστιμα μαγειρευτά πιάτα, βασισμένα σε ελληνικές και μεσογειακές συνταγές και φτιαγμένα με τα πιο αγνά και καλοδιαλεγμένα υλικά. Μεγάλη ποικιλία σπιτικών γλυκών και φρέσκων φρούτων.

TΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - Παρασκευή-Σάββατο 14-15 Οκτωβρίου στις 21:00
Ουζμπέκικη Κουζίνα
Μια κουζίνα «έθνικ», με γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσετε.
Όλα μαγειρεμένα από τον Ουζμπέκο σεφ Muzaffar Nastridinov και με την επίβλεψη του executive chef Κώστα Τσολάκη.
Πλήρες μενού με κορυφαίο πιάτο, το εθνικό φαγητό της χώρας αυτής, το φημισμένο "πλοφ" γνωστό και ως «αρωματικό ρύζι του Ουζμπεκιστάν ».
Η βραδιά θα τελειώσει με παραδοσιακά γλυκά τους.
Δοκιμάστε την κουζίνα του Ουζμπεκιστάν και θα μας θυμηθείτε !

Η ΠOΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ -Παρασκευή 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Έλενα Κοσμά
Η Έλενα Κοσμά παρουσιάζει τη μελοποιημένη ποίηση των Ελύτη, Σεφέρη, Γκάτσου, Καμπανέλλη, Λειβαδίτη, Καββαδία, Ελευθερίου, Πολυδούρη, Τριπολίτη σε μουσικές των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Μούτση, Ανδριόπουλου, Κωχ.
Στο βιολοντσέλο τη συνοδεύει ο Σπύρος Χειμαριός.



Στην Αθήνα της ποικιλίας των λύσεων αναζητήστε την ομορφιά της ιδιαιτερότητας.
Μαγεμένος Αυλός

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση