GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Όταν πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσει με μεγάλο κρότο

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν σύντομα εκλογές, καθώς και ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής και δε...


Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν σύντομα εκλογές, καθώς και ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής και δεν θα έχει διαφωνίες σε κρίσιμες ψηφοφορίες το επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι «είναι ισχυρές οι εξαρτήσεις που έχει δημιουργήσει».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «οι 153 κυβερνητικοί βουλευτές έχουν γίνει μια γροθιά, ένα πιάνο, μια σαμπάνια, μια παρέα. Τους ενώνουν πολύ περισσότερα από το απλό βουλευτιλίκι, καθώς έχουν βάλει και τους φίλους ή συγγενείς τους στο Δημόσιο. Υπάρχει αυτήν τη στιγμή πολυεπίπεδη εξάρτηση και έτσι είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους. Ξέρουν ότι έχουν πει ψέματα, ότι έχουν ξεγελάσει την κοινωνία και ότι ο κρότος τους όταν θα πέσουν θα είναι πολύ μεγάλος και θέλουν να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτοί που πίστεψαν στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάρα πολλοί και θα τους βρουν απέναντι τους όταν πάψουν να είναι βουλευτές. Αυτό συσπειρώνει τους 153 ακόμη περισσότερο και θα το πάνε μέχρι τέλους».
Ιδιαίτερο σχολιασμό έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού για τις εξελίξεις στον χώρο της Δικαιοσύνης, αφήνοντας αιχμές για τη γενικότερη στάση της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου, αλλά και για το όριο συνταξιοδότησης των δικαστικών. «Η κυρία Θάνου δεν μπορεί να πραγματοποιεί πολιτικές παρεμβάσεις υπέρ της κυβέρνησης. Αυτό δεν είναι αρμοδιότητα ενός δικαστή. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο των φτωχών. Ο απλός κόσμος είναι εκείνος χρειάζεται την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη για να νιώσει ασφάλεια απέναντι σε όσους τον απειλούν, αλλά απέναντι και στον ισχυρότερο, ο οποίος μπορεί να είναι ακόμη και το κράτος. Αν το κράτος ελέγχει τη Δικαιοσύνη ψαλιδίζει τις δυνατότητες του κόσμου να στραφεί στη Δικαιοσύνη για να λύσει το πρόβλημα του», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση