GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στο Άργος – Πατέρας διάβασε λίστα με τους εραστές της γυναίκας του στη βάπτιση – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν σε βάπτιση στο Άργος. Όταν ο πατέρας των διδύμων που βαπτίζοντα...


Δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν σε βάπτιση στο Άργος. Όταν ο πατέρας των διδύμων που βαπτίζονταν, στο τραπέζι της δεξίωσης, και ενώ όλα έδειχναν φυσιολογικά κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, προέβη σε μια… διαφορετική ανακοίνωση.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου», είπε αρχικά, με πολλούς να αναρωτιούνται αν άκουσαν καλά. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια ο πατέρας, ξεκίνησε την ανάγνωση μιας όχι και τόσο μικρής λίστας με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα του. Πολλοί μάλιστα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να χλωμιάσουν ακούγοντας το όνομά τους, χωρίς να ξέρουν πως πρέπει να αντιδράσουν.
Η δε άτακτη σύζυγος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πράγμα όχι και τόσο εύκολο.
Η «μάχη» ανάμεσα στις δυο οικογένειες, τους γονείς των δίδυμων παιδιών, δεν άργησε να ξεκινήσει και μόνο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση