GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μητέρα του Μπεν έκανε τους τηλεθεατές να λυγίσουν - ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα του μικρού Μπεν μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή “Good morning Britain”, για την αγωνία της ίδιας και της οικογένειάς της τα τε...


Η μητέρα του μικρού Μπεν μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή “Good morning Britain”, για την αγωνία της ίδιας και της οικογένειάς της τα τελευταία 25 χρόνια που ψάχνουν το παιδί τους.

Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως τόσα χρόνια πίστευαν πως ο Μπεν θα είναι ζωντανός, ενώ μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δεν περιμένουν καλά νέα.

«Χρειαζόμαστε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε κακές», είπε χαρακτηριστικά η Kerry Needham. Και συνέχισέ λέγοντας πως «Δυστυχώς μάλλον θα ακούσουμε κακά νέα. Περιμένουμε απλά να διαπιστώσουμε το θάνατό του».

Ενώ οι έρευνες στην Κω συνεχίζονται, η Kerry και η οικογένειά της θέλουν να μπει ένα τέλος στο Γολγοθά που βιώνουν όλα αυτά τα χρόνια, παραμένοντας όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι γίνεται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση