GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέσβος - Τους πέταγαν αυγά και νόμιζαν ότι δέχονταν... πυρά

Σε συναγερμό τέθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ, όταν ένας οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου τους ενημέρωσε, ότι δέχθηκε πυροβολισμούς στο αυτοκίνητό του και...


Σε συναγερμό τέθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ, όταν ένας οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου τους ενημέρωσε, ότι δέχθηκε πυροβολισμούς στο αυτοκίνητό του και τραυματίστηκε ένας Βούλγαρος, που βρίσκονταν μαζί με τη σύζυγό του σ’ αυτό.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το lesvosnews.gr, συνέβη χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 22:30, στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Αγιάσου στο ύψος της διαδρομής μεταξύ Ιππείου – Κεραμειών.

Οδηγός και  οι συνεπιβάτες του σε κατάσταση πανικού έφτασαν με το αυτοκίνητό τους μέσα στα Κεραμειά, όπου αμέσως έφτασαν δύο περιπολικά της αστυνομίας με πέντε αστυνομικούς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αμέσως παρέλαβε τον τραυματία και τον περιέθαλψε, πριν τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Τελικά, μετά από επιτόπια διερεύνηση των αστυνομικών στο σημείο του ατυχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι πυροβολισμοί ήταν από… αυγά.

Προφανώς, κάποιοι άγνωστοι τα πέταξαν με δύναμη κατά του αυτοκινήτου και με τη δύναμη που είχαν έκαναν τρομερό θόρυβο που πανικόβαλε τους τρεις επιβαίνοντες του ΙΧ, ενώ και ο τραυματισμός του αλλοδαπού άνδρα, που ήταν γεμάτος αίματα στο πρόσωπο, προήλθε από ένα αυγό, αφού το τσόφλι αν σε πετύχει στο πρόσωπο με δύναμη κόβει σαν ξυράφι.

ΠΗΓΗ: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση