GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ! ΕΠΑΝΗΛΘΕ (σήμερα) ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ο Θ. Γιαννόπουλος...

Επανήλθε κανονικά από σήμερα στα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ ο Θανάσης Γιαννόπουλος ύστερα από την απόφαση του ΣτΕ που τον δικ...

Επανήλθε κανονικά από σήμερα στα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ ο Θανάσης Γιαννόπουλος ύστερα από την απόφαση του ΣτΕ που τον δικαίωσε ακυρώνοντας ως παράνομη απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη για αντικατάσταση του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Με την ευκαιρία αυτή, ο ίδιος ο Θ. Γιαννόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ μετά την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ επί των αποφάσεων των Υπουργών Υγείας κ. Α. Ξανθού και Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Π. Πολάκη, περί αντικαταστάσεως μου ως Προέδρου του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Θα ήθελα να εκφράσω την βαθειά μου πίστη προς τη Δικαιοσύνη και τους Δικαστικούς Λειτουργούς δια την εκδοθείσα απόφαση.
Η τοποθέτηση μου τον Απρίλιο του 2015 από την τότε ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ήτο εξαιρετικά τιμητική με άκρως επιστημονικά κριτήρια.
Η λειτουργία μου ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού υπήρξε με γνώμονα το κανονιστικό πλαίσιο του και τις προτεραιότητες που τίθενται στο επίπεδο της Δημόσιας Υγείας.
Θέλω να διαβεβαιώσω ότι με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης θα συνεχίσω να προσφέρω τις επιστημονικές γνώσεις και υπηρεσίες για την επίλυση εκκρεμοτήτων στο πεδίο πρόληψης της Δημόσιας Υγείας στο Προσφυγικό και στην υλοποίηση προγραμμάτων που έχει εκπονήσει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Συντάσσομαι στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η χώρα μας να ανταπεξέλθει τόσο στις υγειονομικές προκλήσεις τις καθημερινότητας όσο και στις θεσμικές παρεμβάσεις, για την πάταξη φαινομένων, που συχνά πυκνά αποτελούν τροχοπέδη στο χώρο της υγείας .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση