GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπίρτζης: Θα πάω εγώ τον φάκελο στον Εισαγγελέα – ΒΙΝΤΕΟ

Για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και την υπόθεση Καλογρίτσα ρωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρ...


Για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και την υπόθεση Καλογρίτσα ρωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1.
Ο κ.Σπίρτζης, αρχικά σχολίασε πως: «Έχουμε τελειώσει την Καλογριτσιάδα και έχουμε μπει στην Σαββιάδα», ενώ στη συνέχεια ερωτώμενος για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη στην υπόθεση, ο υπουργός απάντησε: «Εμείς δεν είχαμε καμία πρόβλεψη και δεν μας ενδιαφέρει ποιος επιχειρηματίας θα δραστηριοποιηθεί, εφόσον έχει τις προδιαγραφές, και συμμετέχει ισότιμα σε έναν διαγωνισμό, ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει έναν διαγωνισμό ή ένα δεύτερο διαγωνισμό».
«Δεν θα απολογηθώ για καμία σχέση που έρχεται από το παρελθόν», τόνισε στη συνέχεια. Ζητήσαμε τα στοιχεία από την αντιπολίτευση, αν υπάρχει μία «γκρίζα ζώνη» να τα πάμε στον Εισαγγελέα. Δεν έφερε κανείς τίποτα», σχολίασε ο υπουργός σχετικά με το δημόσιο έργο στη Μυτιλήνη στο οποία είχε συμμετοχή ο Καλογρίτσας.
«Και θα σας δώσω και μία είδηση», συμπλήρωσε ο κ.Σπίρτζης, «θα τα πάμε εμείς στον Εισαγγελέα. Άμεσα. Μόλις έρθει ο φάκελος  στο γραφείο και ελεγχθεί θα τον πάω εγώ ο ίδιος στον Εισαγγελέα, όχι για κανέναν άλλο λόγο. Για να αναδειχθεί αν υπάρχουν λασπολόγοι, σαν κι αυτούς που, πριν καν από τον υπουργό ήξεραν για αυτή τη διαδικασία,  και είναι απόλυτα λογικό γιατί οι ίδιοι είχαν δώσει τις εντολές, και μιλάμε με ονοματεπώνυμο, ο κ. Κεγκέρογλου στη Βουλή, τα συγκεκριμένα δύο κανάλια, ΣΚΑΙ και ALPHA, και όλοι οι υπόλοιποι».
«Ο κ. Χατζηδάκης ήρθε στη Βουλή, βγήκε σε εκπομπή για το «Πάτρα-Πύργος» και λέει: «Νόμιμο;». Νόμιμο «Ανατέθηκαν αυτά τα έργα στον κ. Καλογρίτσα μέχρι σήμερα που μιλάμε; Όχι», απάντησε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση