GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος στους παραολυμπιονίκες: Είμαστε περήφανοι για σας

Το ήθος και την προσφορά των μελών της ελληνικής εθνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του «ΡΙΟ 2016» εξήρε ο Πρόεδρος της Δ...


Το ήθος και την προσφορά των μελών της ελληνικής εθνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του «ΡΙΟ 2016» εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων προς τιμήν τους.

«Διδάξατε με το παράδειγμά σας σε όλους μας, και κυρίως στη νέα γενιά, ότι ο άνθρωπος, στον δρόμο της δημιουργίας, δεν έχει άλλα όρια παρά μόνον εκείνα, τα οποία ο ίδιος θέτει όταν υποκύπτει στην ίδια τη συγκυρία. Αλλά δώσατε και ένα παράδειγμα για το ποιες είναι οι αστείρευτες δυνάμεις αυτού του τόπου, αυτής της κοινωνίας, αυτής της νεολαίας, αρκεί να το πιστέψει», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε: «Είμαστε όλοι περήφανοι για σας, για τους προπονητές σας, περήφανοι, κυρίως, για τις οικογένειές σας και γι' αυτό που συνεισέφεραν με στέρηση για να φτάσετε εκεί που φτάσατε και να δώσετε στην Ελλάδα αυτό που δώσατε».

Επίσης, επεσήμανε ότι, πρώτον η επιτυχία τους ήταν πραγματικά κορυφαία, αν συλλογιστεί κανείς υπό ποιες συνθήκες, σε ποιες ώρες για τον τόπο τα κατάφεραν, και δεύτερον ότι προσέφεραν ένα παράδειγμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης στην τόσο δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία.

Καταλήγοντας, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε: «Έχουμε όλοι, πέρα και έξω από οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές, συναίσθηση των ευθυνών μας. Εσείς θα είσθε κριτές και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στο χρέος απέναντί σας, που ταυτόχρονα είναι και χρέος απέναντι στην πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση