GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Πέμπτη στο Άγιον Όρος ο Μητσοτάκης

Με κάθε επισημότητα και τιμή, όπως ορίζει το Αγιορείτικο πρωτόκολλο, θα γίνει η υποδοχή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. ...


Με κάθε επισημότητα και τιμή, όπως ορίζει το Αγιορείτικο πρωτόκολλο, θα γίνει η υποδοχή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την ερχόμενη Πέμπτη  27 Οκτωβρίου κατά την επίσκεψή του στην Αθωνική Πολιτεία. Είναι η πρώτη επίσκεψη του ως προέδρου της ΝΔ.
Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, που μίλησαν στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, εξήγησαν ότι ο πρόεδρος, αφού γίνει δεκτός από την Ιερά Επιστασία και τον Πρωτεπιστάτη γέρων Βαρνάβα θα κατευθυνθεί στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου για να προσκυνήσει την εικόνα ''Άξιον Εστί''.
Ο κ. Μητσοτάκης θα διανυκτερεύσει στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας όπου θα παρακολουθήσει την ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, όπως διαβεβαίωσαν συνεργάτες του στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και συμπλήρωσαν ότι ο Πρόεδρος έρχεται στο Άγιον Όρος για να προσκυνήσει και να ακούσει τους Πατέρες του Άθωνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και χρήζουν κρατικής μέριμνας και επίλυσης.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  θα επισκεφθεί τις Ιερές Μονές Ιβήρων και Σταυρονικήτα.
ΠΗΓΗ: vimaorthodoxias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση