GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση Μαντζουράνη στον Μητσοτάκη

Την αντίδραση του δικηγόρου Γιάννη Μαντζουράνη προκάλεσε η αναφορά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο όνομά του κατά τη σημερινή ...

Την αντίδραση του δικηγόρου Γιάννη Μαντζουράνη προκάλεσε η αναφορά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο όνομά του κατά τη σημερινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.
"Ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί την επιθετικότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον ενός δικηγόρου, που εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο, εκτός εάν γνωρίζει το προσωπικό μένος του Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον του δικηγόρου, που απεκάλυψε στα Μ.Μ.Ε. τη δωρεά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το πολιτικό γραφείο του από τη Siemens" αναφέρει ο κ. Μαντζουράνης.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε σχολιάσει νωρίτερα από το βήμα της Βουλής το γεγονός ότι δικηγόρος του δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες είναι ο κ. Μαντζουράνης, λέγοντας "Κοσκωτάς Τσίπρας ένας Μαντζουράνης δρόμος..."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση