GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκαπτικό μηχάνημα επιστράτευσαν στις έρευνες για τον Μπεν - ΒΙΝΤΕΟ

Σκαπτικό μηχάνημα όμοιο με εκείνο που ενδεχομένως καταπλάκωσε τον μικρο Μπεν επιστράτευσαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του οι Βρετανοί...


Σκαπτικό μηχάνημα όμοιο με εκείνο που ενδεχομένως καταπλάκωσε τον μικρο Μπεν επιστράτευσαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του οι Βρετανοί αστυνομικοί, αναφέρεται σε δημοσίευμα της Mirror.

Ο ανταποκριτής της βρετανικής εφημερίδας στην Κω αναφέρει ότι θα ήταν πολύ εύκολο το παιδί να έχει βρεθεί πίσω από το μηχάνημα χωρίς ο χειριστής του να το έχει αντιληφθεί.

"Βλέποντας τις έρευνες, με έκανε να σκεφτώ ότι αν το αγόρι περιπλανιόταν πίσω από το μηχάνημα τη μοιραία μέρα, ο χειριστής του μηχανήματος δεν θα μπορούσε ποτέ να είχε καταλάβει πως ήταν εκεί το παιδί. Η καμπίνα είναι τόσο ψηλά που είναι πιθανό να μην κατάλαβε πως είχε χτυπήσει και συνθλίψει το παιδί" σημειώνει ο Βρετανός δημοσιογράφος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το μηχάνημα είναι παρόμοιο με εκείνο στο οποίο ήταν χειριστής ο Μπάρκας το μεσημέρι που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν.

Οι Βρετανοί ερευνητές έχουν εντοπίσει 60 αντικείμενα που μπορεί να σχετίζονται με την υπόθεση του Μπεν. Τα αντικείμενα αυτά, σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας Τζον Κάζινς, θα μεταφερθούν στη Βρετανία για περαιτέρω ανάλυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση