GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αφήστε επιτέλους να τελειώσουν οι έρευνες για το μικρό Μπεν"

Έκκληση προς όλους να δοθεί το περιθώριο να ολοκληρωθεί η πολυτάραχη έρευνα για το μικρό Μπεν απευθύνει ο δήμος της Κω. "Θεωρούμ...


Έκκληση προς όλους να δοθεί το περιθώριο να ολοκληρωθεί η πολυτάραχη έρευνα για το μικρό Μπεν απευθύνει ο δήμος της Κω.

"Θεωρούμε ότι τα σενάρια που διακινούνται, ιδίως στο βαθμό που σπιλώνουν υπολήψεις, οικογένειες και ανθρώπους, που δεν βρίσκονται εν ζωή, δεν διευκολύνουν τις έρευνες, ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει τεκμηρίωση. Αντίθετα, δημιουργούν μια νοσηρή ατμόσφαιρα", αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμος Κω, τονίζοντας, ότι αυτό που προέχει είναι να διευκολυνθούν και να ολοκληρωθούν οι έρευνες των Αρχών για την αναζήτηση της αλήθειας σε αυτή την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες για το μικρό Μπεν Νίνταμ που χάθηκε στην Κω πριν από 2 και πλέον δεκαετίες ξεκίνησαν μετά από μαρτυρία ότι το παιδί καταπλάκωσε εκσκαφέας. Ο μάρτυρας υπέδειξε και το σημείο.

Ωστόσο τα συνεργεία ανακάλυψαν ρωμαϊκούς τάφους στα σημεία των ερευνών και η έρευνα πάγωσε.

Νέα τροπή στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Γκρεμίζουν δωμάτιο που κτίστηκε μετά

Νέα τροπή στις έρευνες για τα οστά του Μπεν Νίνταμ στην Κω μετά τη διαπίστωση των Βρετανών αστυνομικών ότι ένα δωμάτιο όπου διέμενε το 21 μηνών αγοράκι με την οικογένειά του το 1991 προστέθηκε στο κτίσμα μετά την εξαφάνιση. Οι Βρετανοί ντετέκτιβ ζήτησαν την άδεια του ιδιοκτήτη για να κατεδαφίσουν το κτίσμα και να αναζητήσουν στοιχεία. 

Όπως αναφέρει ο Guardian οι αστυνομικοί πήραν τελικά την άδεια να γκρεμίσουν το κτίσμα που χτίστηκε μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής των ερευνών, οι ιδιοκτήτες παρά το γεγονός ότι είναι αναστατωμένοι έδωσαν τελικά τη συγκατάθεσή τους για να γκρεμιστεί το κτίσμα που αποτελεί πρόσθετο παράρτημα αγροικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση