GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Βλέπω να έρχεται μεγάλος ανασχηματισμός

Την εκτίμηση ότι με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε αλλαγές στην κυβέρνηση, με στόχο να γίνει π...


Την εκτίμηση ότι με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε αλλαγές στην κυβέρνηση, με στόχο να γίνει πιο συνεκτική και αποτελεσματική, διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, χαρακτηρίζοντας «αντιστρέψιμη» την εικόνα που αποτυπώνεται για την κυβέρνηση στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Τόνισε ότι «εκλογές θα γίνουν το 2019» και υποστήριξε ότι για θέματα, όπως η ελάφρυνση του χρέους, «μπορεί και πρέπει να διαμορφωθεί ένα εθνικό μέτωπο».
«Μετά το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης, που εκτιμώ ότι δεν πρέπει να αργήσει και πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο, ο πρωθυπουργός έχει στο μυαλό του κι έναν ανασχηματισμό μεγάλης έκτασης, ο οποίος θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και συνοχή στην προώθηση των στόχων» προέβλεψε ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm». Διευκρίνισε, πάντως, ότι εκφράζει εκτίμηση και ότι οι ανασχηματισμοί είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού και δεν προαναγγέλλονται.
Ερωτηθείς για τη δημοσκοπική υποχώρηση του κυβερνώντος κόμματος ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι «στις εκλογές διαψεύδονται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων», παραπέμποντας στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, παρατηρώντας, ωστόσο, ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει απογοήτευση, ακόμη και θυμός, σε ένα κομμάτι των ανθρώπων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ -και δικαιολογημένα- καθώς δεν έχουν φανεί οι θετικές επιπτώσεις των οικονομικών δεικτών στην καθημερινότητα του πολίτη».
«Πιστεύω ότι η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη, θεωρώ ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει ένα σχέδιο τριετίας και θα δώσει ώθηση με ένα πιο ενωμένο και εξωστρεφές κόμμα, που να στηρίζει τον Τσίπρα στο σχέδιο που έχουμε χαράξει. Αυτό θα επιβεβαιωθεί με μεγάλες πλειοψηφίες και στην επανεκλογή του Τσίπρα και στις πολιτικές μας αποφάσεις» σημείωσε.
«Εκλογές θα γίνουν το 2019 και αυτό είναι και το δημόσιο συμφέρον» υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης, κατηγορώντας την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για «παιχνίδια εκτροπής και αποσταθεροποίησης, γιατί βλέπει ότι έρχονται καλύτερες μέρες για την οικονομία και επομένως και για την κοινωνία και γιατί βλέπει ότι όσο σταθεροποιείται αυτή η κυβέρνηση, αποσταθεροποιείται η διαπλοκή, τα θαλασσοδάνεια, οι κολλητοί της».
«Η γραμμή, όμως, αυτή του Μητσοτάκη, της αποσταθεροποίησης, του "φύγετε", του "εκλογές εδώ και τώρα", που βλάπτει την οικονομία και κάνει ζημιά στη χώρα, βρίσκει εμπόδια και μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Δείτε τη χθεσινή δήλωση Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είναι σε εντελώς διαφορετική γραμμή και μιλάει για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης» πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι «παρά τις διαφορές μας υπάρχουν θέματα που πρέπει και μπορούμε να διαμορφώσουμε εθνικό μέτωπο για την Ελλάδα, όπως για την ελάφρυνση του χρέους».

1 σχόλιο

  1. Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ..ΤΣΙΠΡΑ

    Μιλά και επικαλείται τη διαπλοκή την οποία καλύπτει και συγκαλύπτει σήμερα ο κ. Τσίπρας. Την ασυλία και προστασία που παρέχει στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που διέλυσαν και χρεοκόπησαν την Ελλάδα.
    Διότι ποια μεγαλύτερη ΔΙΑΠΛΟΚΗ μπορεί να συμβεί από αυτή της πενταετίας(2004-2009)?
    Όταν συγκαλύπτεις τις ΔΕΞΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ! τότε αποδεικνύεται πόσο ΑΔΕΞΙΟΣ πολιτικός απατεώνας μπορεί να κρύβεται μέσα σου.
    ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!
    ========================================================
    H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ
    (Αποτελέσματα 31/12/2003):
    ===================================================
    1. Πρωτογενείς Δαπάνες ……………………=30 Δις Euro
    2. Έλλειμμα Προϋπολογισμού ……………=3,3 % του ΑΕΠ
    3. Πρωτογενές Έλλειμμα …………………….= 0
    4. Πρωτογενές Πλεόνασμα …………………=1,7 % του ΑΕΠ
    5. Έλλειμμα Ισοζυγ. Τρεχ. Συναλλαγών.= 8,65 Δις
    6.ΔημόσιοΧρέος……………………………..=178 Δις
    Και ας δούμε πως ήταν οι ίδιοι οικονομικοί δείκτες, όταν αποχώρησε ο κ. Καραμανλής.
    ================================================
    Β. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Αποτελέσματα 31/12/2009):
    ============================================
    1. Πρωτογενείς Δαπάνες …………..= 59 Δις (Αύξηση 96,66%)
    2. Έλλειμμα Προϋπολογισμού…….=15.6 % του ΑΕΠ (36 Δις -Αύξηση 387,5%)
    3.Πρωτογενές Έλλειμμα …………….. =10,6 % του ΑΕΠ (24,5 Δις- Αύξηση = ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
    4. Πρωτογενές Πλεόνασμα ………….=0
    5. Έλλειμμα Ισοζυγίου Τρεχουσών
    (Εξωτερικών) Συναλλαγών …………=25,8 Δις (11,2%
    του ΑΕΠ) Αύξηση 198,2%
    6. Δημόσιο Χρέος ………………………..=299 Δις (129,7%
    του ΑΕΠ) Αύξηση σε Euro: 67,98%
    Τι ακριβώς συνέβη τότε κ.Τσίπρα?
    Δεν σας ενδιαφέρει να μάθουμε την αλήθεια?
    Γιατί συγκαλύπτετε αυτή την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση