GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβόπουλος: Η κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσε να είχε κρατήσει μόλις τρία χρόνια

Την άποψη ότι η κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε τρία χρόνια αν είχε εφαρμοστεί η σωστή πολιτική εξέφρασε ο πρώην διοικ...


Την άποψη ότι η κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε τρία χρόνια αν είχε εφαρμοστεί η σωστή πολιτική εξέφρασε ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος στο πλαίσιο της κατάθεσής του στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά την δανειοδότηση ΜΜΕ και κόμματων.

«H κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσε να κρατήσει μόλις 2,5 έως 3 χρόνια» ανέφερε ο κ. Προβόπουλος και πρόσθεσε: «σε αυτά τα χρονιά η χώρα θα ταρακουνιόταν, ωστόσο με πιο σωστές πολιτικές θα σταματούσε εκεί ο κατήφορος». 

«Θα ειχαμε μείωση του ΑΕΠ κατά 15% αντί για 27% και η χώρα θα είχε μπει σε αναπτυξική πορεία. Σήμερα δε γνωρίζουμε ποιά είναι η πορεία. Η αβεβαιότητα είναι τεράστιο αρνητικό οικονομικό στοιχείο για τους οικονομικούς παράγοντες», είπε ο κ. Προβόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση