GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Η ολοκλήρωση του Συνεδρίου είναι η αρχή μιας νέας σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία

Με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Αλέξης Τσίπρας με φόντο τις εν εξελίξει ψηφοφορίες στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙ...


Με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Αλέξης Τσίπρας με φόντο τις εν εξελίξει ψηφοφορίες στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως «Ψηφίζουμε σήμερα για την ανάδειξη των κεντρικών οργάνων του κόμματος μας και την επικύρωση των θέσεων του Συνεδρίου μας», και σημείωσε: «Η ολοκλήρωση του Συνεδρίου μας είναι η αρχή μιας νέας σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία».

1 σχόλιο

  1. Πρωτοφανής η φθορά της έναν χρόνο μετά τις εκλογές
    ==================================================
    Δημοσκόπηση: Απογοητευμένοι και οργισμένοι οι πολίτες με την κυβέρνηση
    Πρωτοφανή φθορά της κυβέρνησης έναν χρόνο μετά τις εκλογές καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

    Ωστόσο η αξιωματική αντιπολίτευση δεν καρπώνεται στο έπακρο την κακή αξιολόγηση της κυβέρνησης από τους πολίτες.

    Αρνητικά κρίνουν οι ερωτηθέντες και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Κυριαρχεί η οργή και η απογοήτευση, αφού οκτώ στους δέκα κρίνουν αρνητικά την κυβέρνηση ενώ προηγείται ο «Κανένας» στην ερώτηση ποιος έχει το καλύτερο κυβερνητικό σχέδιο.

    Οργισμένοι και απογοητευμένοι οι πολίτες
    Το 83% των ερωτηθέντων ανησυχεί για τα χειρότερα.
    Το 34% εμφανίζεται οργισμένο με την κυβέρνηση ενώ το 37,7% δηλώνει απογοητευμένο από το κυβερνητικό σχήμα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
    Αρνητικά κρίνει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης το 83,8%.

    Το 72% δεν είναι ικανοποιημένο από την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει το 66%.

    Αρνητικά κρίνουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 51,4% και την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

    Πάντως όσον αφορά στην ερώτηση ποιος έχει το καλύτερο κυβερνητικό σχέδιο τον Αλέξη Τσίπρα προτιμά το 15,2% και τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 33,7%. Κανένας λέει το 45,9%!
    Το 76,7% κρίνει αρνητικά και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ σε ποσοστό 74,6% οι ερωτηθέντες θεωρούν, πως η δημοπρασία εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες.
    Στην ερώτηση «θέλετε να κλείσει ο Alpha;», το 90,3% απαντά όχι.
    Την Πέμπτη η εταιρεία θα παρουσιάσει και τα αποτελέσματα για την πρόθεση ψήφου και την παράσταση νίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση