GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα προστασίας της πρώτης κατοικίας

Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα προστασίας της πρώτης κατοικίας, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας σ...


Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα προστασίας της πρώτης κατοικίας, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας σε συγκέντρωση στον Βόλο, ενόψει του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος, δε, στο νέο τηλεοπτικό χάρτη που διαμορφώνεται, σημείωσε ότι «κληρονομήσαμε μία κατάσταση ενός πλέγματος εξουσίας, που ήταν η καρδιά του συστήματος. Επρόκειτο για το μιντιακό σύστημα εξουσίας, που ήλεγχε την πολιτική, τις τράπεζες, την Δικαιοσύνη», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είχαμε αεροπειρατία στην Ελλάδα. Είχε κλαπεί από τους μιντιάρχες ο αέρας της χώρας».
Ο κ. Παππάς εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι «θα πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να ζήσουν με τις τύψεις τους, διότι η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης πολιτεύονται σαν να εκφράζουν και να εκπροσωπούν τους αποτυχόντες στο διαγωνισμό για τις άδειες».
«Η ΝΔ θέλει την θλίψη των καναλαρχών να την μεταφέρει στον ελληνικό λαό. Γι αυτό τους χαρίζουμε τις δημοσκοπήσεις και εμείς θα κερδίσουμε τις εκλογές», υπογράμμισε.
Μιλώντας στο πολυπληθές ακροατήριο ο κ. Παππάς τόνισε ότι «έχουμε ιστορικό χρέος να οικοδομήσουμε το μεγάλο, το μαζικό, το αριστερό κόμμα, που θα ηγείται της διακυβέρνησης της χώρας" και ζήτησε «να ανοίξουν οι πόρτες του κόμματος και να μπουν νέα μέλη στο ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα να ανοιχτεί το κόμμα προς τους φορείς, δηλαδή, τα Επιμελητήρια, τους συλλόγους, τα συνδικάτα και να αναπτυχθεί δίαυλος επικοινωνίας, διότι ο τόπος χρειάζεται ένα ανοιχτό κόμμα που θα κυβερνήσει την Ελλάδα για πολλά χρόνια».
Ο Νίκος Παππάς έκανε αναφορά και σε άλλους συνεδριακούς στόχους, τονίζοντας ότι "δεν συζητάμε για το πως θα σπάσουμε τον δικομματισμό, αλλά στο πως θα βελτιώσουμε τις σχέσεις του κόμματος με την κυβέρνηση και παράλληλα πως θα αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ τη θεωρία και την πολιτική του, την κάνει πράξη".

2 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ..ΟΛΟΙ ???
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ!

    Σήμερα, που όλα τα κάστρα έπεσαν και οι προδότες αποκαλύπτονται, ο λαός κοιτάζει με απορία, έκπληξη και οργή. Βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τον έντιμο πολιτικό, το ευπρεπή αγωνιστή, τον ευγενή άνθρωπο και ψάχνει να βρεί όλους εκείνους τους συκοφάντες ‘’συκολόγους’’ της επάρατης διχόνοιας, της ..αόρατης ‘’αριστεράς’’, της επάρατης δεξιάς, του γνωστού χαφιεδότσουρμου, που ..αποτελούνε «Εθνικό κορμό» !
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
    Παραιτήθηκε, ενώ μπορούσε να τους ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, για να σώσει την Ελλάδα ! Μπορούσε να προσφύγει σε εκλογές καταγγέλλοντας τους αποστάτες και τους εφιάλτες.
    Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να ..αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.
    Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου,
    μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Η Ελλάδα, για να μπορέσει να επιβιώσει και να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο, χρειάζεται σύστημα και νέους ανθρώπους χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές. Χρειάζεται έναν δοκιμασμένο πρωθυπουργό , με μια ομάδα έντιμων συνεργατών, που θα αναστηλώσουν τη χώρα και θα αγωνιστούν για την κοινωνική δικαιοσύνη των Ελλήνων.
    Απλούς Έλληνες, μορφωμένους, αποφασισμένους με συναίσθημα, ανθρωπιά και συναίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης, χρειαζόμαστε.
    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έδωσε δείγμα γραφής τι είχε προγραμματίσει και τι έπρεπε να γίνει στην Ελλάδα …του Καραμανλή, και μέσα σε ένα χρόνο ψήφισε τέτοιους νόμους, ώστε να πιάνονται οι ‘’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ που είχαν φορολογική ασυλία αφ΄ενός, και αφ΄ετέρου να συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ!!! χωρίς εξαιρέσεις. Πίστευε και πιστεύει, ότι η σύλληψη της φοροδιαφυγής αποτελούσε και αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο κάθε ευνομούμενου κράτους και πηγή και βάση κάθε σωστής μελλοντικής ανάπτυξης για τη σωτηρία της Ελλάδας.
    Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, είναι μία μικρή επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ΔΕΙΓΜΑ του : Τι μπορεί να κάνει ένας υπουργός ,όταν είναι Έλληνας και θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα. Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν.
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;

    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
    Ν Μαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που είμαστε όλοι μνημονιακοί, ας αναρωτηθούμε: που θα ήταν η χώρα αν είχε στηριχθεί το 1ο Μνημόνιο;
    14.8.15


    Μετά τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος είδαν το φως το αληθινό, αποδέχθηκαν την ορθότητα των πολιτικών επιλογών του ΠΑΣΟΚ και προσέφυγαν στη λύση ενός Μνημονίου, μπροστά στον κίνδυνο μιας άτακτης και ασύντακτης χρεοκοπίας.

    Μας είπαν ότι δεν υπήρχε εναλλακτική, ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος, ότι υπήρξαν θύματα εκβιασμών και με ραγισμένη φωνή ψέλλισαν «ναι σε όλα». Φυσικά, δεν ξόδεψαν ούτε ένα δευτερόλεπτο για να κάνουν την αυτοκριτική τους, θεωρούν δεδομένο ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι και οι κακοί Ευρωπαίοι.

    Μετά από όλα αυτά, υπάρχει ένα σαφές εθνικό ερώτημα, το οποίο απευθύνεται εξίσου στο πολιτικό σύστημα και στον ελληνικό λαό: που θα ήταν σήμερα η χώρα αν όλοι τους είχαν δείξει μια στοιχειώδη ανοχή στη σωτήρια επιλογή του ΠΑΣΟΚ τον Μάιο του 2010;

    Θα ήταν χαμηλότερο το κόστος διάσωσης για τον ελληνικό λαό; Θα είχε αποφευχθεί σε μεγάλο βαθμό ο εθνικός διχασμός; Θα είχαμε γλιτώσει φαινόμενα όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή; Θα είχαν μεταναστεύσει πολύ λιγότεροι Έλληνες; Θα ήταν σήμερα η χώρα σε μια πορεία ανάκαμψης;

    Μην γελιέστε: ο ιστορικός του μέλλοντος θα κάνει λόγο για «συλλογική αυτοκτονία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση